Clouds
21 Budapest
Dollár
358,06 Ft
Euró
385,33 Ft
Font
437,87 Ft
Bitcoin
27,664 $

Ezért az átigazolásért cserébe maradna Mbappé a PSG-nél

Párizs, 2022. szeptember 6. Kylian Mbappe, a Paris Saint-Germain játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében, a H csoport elsõ fordulójában játszott Paris Saint-Germain - Juventus mérkõzésen Párizsban 2022. szeptember 6-án. MTI/EPA/Yoan Valat
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A francia csatár szerződése 2024 nyarán jár le, de egyáltalán nem biztos, hogy ki is tölti azt.

Kylian Mbappé helyzete továbbra is bizonytalan a PSG-nél, hiába sikerült ugyanis tavaly nagy nehézségek árán meghosszabbítani a szerződését, a követeléseinek zöme nem valósult meg.

Soron kívül Szuper újdonságokkal vár a Disney+ áprilisban

A párizsiak mindent megtesznek azért, hogy Mbappét megtarthassák a szerződésének lejártáig, valamint érvényesítsék azt a plusz egy éves opciót, amivel 2025 nyaráig szólna a kontraktus.

Mbappé ugyanakkor ismét egy követeléshez köti a maradását, szeretné ugyanis Bernardo Silvát a csapatnál látni. A portugál játékos 2015 és 2017 között volt a francia csatár csapattársa az AS Monacóban, ahol a Bajnokok Ligája elődöntőjéig jutottak és megnyerték a Ligue 1-et is.

Mindazonáltal Silvának továbbra is hosszú távú szerződése van a Manchester City-vel, ami egészen 2025 nyaráig szól, a 28 éves játékost pedig 80 millió euróra taksálják – számolt be róla a Fichajes.

A PSG számára tehát ez egyáltalán nem tűnik egyszerű műveletnek, ugyanakkor számukra is cél lehet, hogy megerősítsék a középpályájukat, valamint megfeleljenek egyik legjelentősebb játékosuk igényeinek is.