Clouds
21 Budapest
Dollár
353,69 Ft
Euró
384,70 Ft
Font
434,16 Ft
Bitcoin
27,564 $

A Manchester United egyelőre még nem veszi vissza Greenwoodot

Leeds, 2021. április 25. Tyler Roberts, a Leeds United (j) és Mason Greenwood, a Manchester United játékosa az angol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokság 2021. április 25-i mérkõzésén Leedsben. MTI/EPA/GETTY/Laurence Griffiths
Sport
not image

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

Mason Greenwood kiadott egy rövid közleményt, melyben azt írja, „megkönnyebbült”, miután a rendőrség minden vádat ejtett a Manchester United csatára ellen. A klub egyelőre még saját vizsgálatát folytatja az ügyben.

Előzmény:

 

Greenwood nemi erőszakkal, kényszerítéssel és testi sértéssel vádolták meg egy ügyben, melynek sértettje egy meg nem nevezett nő, a rendőrök azonban közleményben tudatták csütörtökön, hogy minden vádpontot ejtettek ellene:

Soron kívül Nem lesz egyszerű a közlekedés a Puskás Aréna környékén csütörtök este

„Az esettel kapcsolatos médiafigyelemre tekintettel úgy tartjuk fairnek, ha megosztjuk a hírt, hogy a 21 éves férfi, akit 2022 januárjában letartóztattunk egy nyomozás miatt, már nem áll büntetőjogi vizsgálat alatt.”

„A nyomozók folyamatos kapcsolatban voltak jogi csapatunkkal, minden új információról értesítve őket, ennek tudatában lett a nyomozás leállítva. A média érdeklődése ellenére további részleteket nem fogunk elárulni az ügyről” – idézi a 90min. a szóvivőt.

Greenwood maga is kiadott egy közleményt, melyben azt írja, „megkönnyebbült”, hogy az ügyre pont került és szeretné megköszönni az őt támogatóknak. A Manchester United a saját vizsgálatát is le szeretné folytatni az esettel kapcsolatban, mielőtt ismét a csapatba venné a támadót.