Marics Peti rendesen izzad Stana Alexandra táncóráin (fotóval)

Fotó: Instagram/Stana Alexandra
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Marics Peti nagyon komolyan veszi a Dancing with the Starst, keményen készül Stana Alexandrával.

Egy ideje hivatalos, hogy többek között Marics Peti is része a Dancing with the Stars új mezőnyének. Korábban a Sztárban Sztár versenyzőjeként is tarolt, nagyon népszerű volt a nézők körében.

Soron kívül Három kontinensen rendezik meg a 2030-as világbajnokság meccseit

Nem sokkal később már a Sztárban Sztár zsűritagja volt, ami ugyancsak érdekes tapasztalatokat jelentett számára. Úgy tűnik, folytatja a jó sorozatát a TV2-nél, hiszen a Dancingben is szerepelni fog.

Peti örömmel mondott igent, bár tudja, hogy ez valószínűleg élete eddig legnagyobb kihívása. Az sem lehet kérdés, hogy Stana Alexandra mellett rengeteget fog fejlődni, és az egyik legnépszerűbb páros lesznek.

Alexandra határozott tánctanár, és már előre sejti, hogy lesz egy pont, amikor Peti kihúzza nála a gyufát. Ez azonban mindig benne van a pakliban, miközben többek között Krausz Gábor is megkettőzött erővel készül.

Peti súlyosan sérült lába még nincs 100%-os állapotban, ám erre is figyelnek, hogy le legyen gond. „Nem tűntünk el, csak hármas fokozatba kapcsoltunk.” – üzent Alexandra egy fotó kíséretében, amit erre a linkre kattintva nézhettek meg.