Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,39 Ft
Euró
396,17 Ft
Font
468,63 Ft
Bitcoin
65,567 $

Mariah Carey 55 évesen is bármelyik fiatallal felveszi a versenyt

Mariah Carey 55 évesen klasszis formában van, az egyik legvonzóbb híresség, akiért csak úgy odavannak a pasik.

...svg content...Fotó: Instagram/Mariah Carey
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Nagyon gyorsan telik az idő, és furcsa belegondolni abba, hogy Mariah Carey a 60-as évek végén látta meg a napvilágot. Az egyik legkülönlegesebb korszak fináléjában született, amiből nem sokat láthatott. A szintén legendás 70-es évekből már sokkal inkább, ugyanis akkoriban volt bölcsődés, óvodás és kisiskolás.

Hamar kezdetét vette a karrierje, ugyanis már 1988-ban útjára indult, és rögtön sejteni lehetett, hogy nagy sztárrá válhat. Egészen különleges hangi adottsággal rendelkezett már tinédzserként is, nem sokan tudtak vele versenyezni. Amikor pedig berobbant a köztudatba, gyakorlatilag hosszú éveken át nem volt megállás számára. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Egymást váltották a felkérések, jöttek a slágerek, a koncertek, a turnék, majd Mariah is anya lett, ha nem is túl hamar. Két gyermek édesanyja, és már két váláson is túl van, de legalább nem rövid házasságok voltak ezek. Tommy Mottolával 1993 és 1998 között volt együtt, addig Nick Cannon 2008 és 2016 között mondhatta a feleségének a világsztárt.

A most 55 éves Mariah március 27-én ünnepelte a születésnapját, aminek megadta a módját. Igaz, bármiről is legyen szó, megadja a módját, szeret csinosan, divatosan öltözködni, és nem állnak tőle távol a dekoltázserős ruhák sem. Hiába jár az 50-es évei közepén, Jennifer Lopez hasonlóan nagyon fiatalos.

Ezt az alább látható fotók is bizonyítják, mintha az idő csak nagyon nehezen fogna rajta, csodálatosan néz ki, és közben a vonalaira is odafigyel. Igaz, van miből, mert rengeteg pénzt keresett az évtizedek alatt, amik azért valamelyest megkönnyítik az ember életét, a forma szempontjából is.