Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
368,91 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
459,34 Ft
Bitcoin
67,264 $

Margot Robbie közreműködésével készül film a The Simsből

Úgy tudni, ezúttal nem színésznőként, hanem producerként vesz részt a filmkészítésben.

Fotó: MTI/EPA/Allison Dinner
Kult

Koós Alexandra

Szerkesztő

A hírek szerint a Barbie elképesztő sikere után minden idők egyik legnépszerűbb videójátékát, a The Simst is megfilmesítik, ebben pedig Margot Robbie is közreműködik majd. Mint kiderült, az ezzel kapcsolatos munkálatok már zajlanak, ám most még csak keveset tudni a projekt kapcsán. Az viszont tény:

A készülő élőszereplős mozifilmet a Margot Robbie és férje, Tom Ackerley, valamint Josey McNamara és Sophia Kerr vezette produkciós cég, a LuckyChap közösen jegyzi a Vertigo Entertainmenttel. Rendezőként és társíróként a Loki rendezőjét, Kate Herront említik, forgatókönyvíróként pedig Briony Redmant – írja az Index az etonline.com-ra hivatkozva. Soron kívül Elképesztő teljesítmény: Milák a világ idei harmadik legjobb idejével nyert 100 méter pillangón

Hozzáteszik: mindemellett az eredeti játékok kiadója, az Electronic Arts is kiveszi a részét a kreatív és produceri feladatokból. Az viszont gyanítható, hogy Robbie ezúttal nem színésznőként, hanem producerként vesz részt a filmkészítésben. Erre néhány hónappal ezelőtt is utalt, amikor az ideiglenes visszavonulásáról nyilatkozott.

Akkor azt mondta, szerinte az emberek mostanra „rosszul vannak a látványától”, ezért akar eltűnni a képernyőről egy időre. „Őszintén, ha túl korán új filmet csinálnék, az emberek azt mondanák, már megint ő? Egy egész nyarat csináltunk végig vele, túl vagyunk rajta” – fogalmazott a színésznő, hozzátéve: nem tudja, mikor fog ismét filmszerepet vállalni, de valószínűleg nem a közeljövőben.

A cikkben még megjegyzik: a Will Wright által kifejlesztett The Simst gyakran digitális babaházként írják le, ahol a játékosok egyedi házakat építhetnek, és irányíthatják virtuális avatárjaik életét, napi tevékenységeit. Sokan úgy látják, hogy a videójáték figyelemre méltó hasonlóságot mutat Barbie-val, mivel nincs hozzá konkrét történet.