Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,760 $

Margot Robbie a Barbie sikerei után úgy döntött, egy időre visszavonul a színészettől

Szerinte mostanra mindenki rosszul van a látványától, ezért akar eltűnni a képernyőkről egy időre.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Allison Dinner
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Tavaly óriási sikere volt a Greta Gerwig által rendezett Barbie című filmnek, ami többek között a bevételen (1,446 milliárd dollár) és a Barbie-játékok eladásain (25%-os növekedés) is meglátszott. Természetesen a főszereplő, Margot Robbie sem „maradt ki a jóból”, a hírek szerint elképesztő összeggel gazdagodott a film miatt.

Ám a 33 éves ausztrál színésznő nemrégiben arról nyilatkozott a Deadline-nak, hogy a film sikerei után úgy döntött, egy időre visszavonul a színészettől. „Úgy vélem, mostanra valószínűleg mindenki rosszul van a látványomtól. Azt hiszem, el kellene tűnnöm a képernyőkről egy időre” – idézte őt a Daily Mail, ebből szemlézett a 24.hu. Soron kívül Folytatódik az F1-es Monacói Nagydíj, kövesd élőben

Majd azzal folytatta: „Őszintén, ha túl korán új filmet csinálnék, az emberek azt mondanák, már megint ő? Egy egész nyarat csináltunk végig vele, túl vagyunk rajta”. Ezt követően hozzátette, nem tudja, mikor fog ismét filmszerepet vállalni, de bízik benne, hogy nem a közeljövőben. Illetve a színésznő arra is kitért:

Az elmúlt években a filmvászon mögötti munkafolyamatokban is kipróbálta magát, ezt a vonalat pedig tovább szeretné erősíteni a jövőben. „Nagyon szeretnék rendezni. Ezt éreztem az elmúlt hét évben. De mindig is kiváltságnak tekintettem, nem jognak” – magyarázta. Majd arra utalt, lassan úgy érzi, kezdi kiérdemelni a rendezés jogát.

Margot Robbie abban is biztos volt, hogy számos kiváló rendezővel volt lehetősége együtt dolgozni a karrierje során, illetve egyes filmekben épp azért akart játszani, hogy megnézze, hogyan dolgozik a rendezője. „Nem siettetem a dolgot, mert úgy érzem, sosem lesz elég idő megtanulni mindazt, amit meg akarok, mielőtt belevágok, de egyre erősebben vágyom rá” – árulta el.

Több mint 300 embert temetett maga alá a föld Pápua Új-Guineában

Újabb természeti katasztrófa történt, ezúttal Pápua Új-Guineában, aminek következtében több mint 300 embert temetett maga alá a föld.