Clouds
21 Budapest
Dollár
354,58 Ft
Euró
386,26 Ft
Font
432,96 Ft
Bitcoin
23,615 $

Ilyen fiatalos és rendkívül csinos Mardoll édesanyja

Fotó: Instagram/Yvonne Dederick
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Mintha csak a testvére lenne a fiatal rapperlánynak, annyira fiatalos és fitt Yvonne Dederick, aki három gyermek édesanyja.

Számtalan különleges kapcsolatot láthatunk anya és lánya között. Ezek a kapcsolatok semmihez sem hasonlíthatóak, és sokat adnak hozzá az ember életéhez, gyakorlatilag minden szinten és területen.

Soron kívül Elindult a bértárgyalás az Audi Hungariánál, ezt követeli a szakszervezet

Amikor ennyire jól működik egy kapcsolat az anya és a lánya között, sok baj nem történhet. Sokan vehetnének példát azok közül, akik valamiért haragban vannak egymással, mert a harag önmagában semmire nem jelent megoldást.

Szerencsére még mindig több a jobb anya-lánya kapcsolat, mint a rossz. A hírességek között is találni szoros kapcsolatokat, és néha mintha csak testvéreket látnánk egymás mellett, annyira fiatalosak az anyukák.

Yvonne Dederick is remekül tartja magát, és mindemellett rendkívül fitt is. Sok húszéves irigyelhetné meg az alakját, illetve a kitartását, mert másképpen ez nem megy, nagyon fontos alapja az építkezésnek.

Mardollt emberek százezrei a Survivor és az X-Faktor korábbi évadából ismerik, aki egy rendkívül tehetséges rapperlány és előadó. Nemrég ismét közös fotózáson járt az édesanyjával, és látható módon remek formának örvendhetnek.

Még több bulvár: Rita Ora bikiniben mutatta meg a szexi kockás hasát (fotók)