Clouds
21 Budapest
Dollár
353,21 Ft
Euró
388,67 Ft
Font
436,95 Ft
Bitcoin
23,750 $

Rita Ora bikiniben mutatta meg a szexi kockás hasát (fotók)

Fotó: Instagram/Rita Ora
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rita Orának nincs igazán miért aggódnia, ha a nyári formáról van szó, mert gyakorlatilag az év 365 napjában adott a dolog.

Szép lassan átlépünk a 2023-as évbe, ami reméljük, hogy békésebb, nyugodtabb és eredményesebb lesz. Még ha túlzásnak is tűnik, fél szemmel sokan már a nyári időszakra koncentrálunk.

Soron kívül Karácsony szerint gyorsabb és kiszámíthatóbb lett a buszközlekedés a Lánchídon

Gyakorlatilag fénysebességgel hagytuk magunk mögött a karácsonyt, olyan hamar elteltek az ünnepek, és ez a szilveszterrel sem lesz másképp. Azok, akik igazán erős nyári formát szeretnének, ne habozzanak, felesleges várni vele.

Egyrészt ez egy létforma is lehet, ami az egész életünkre pozitív hatással köszönhet vissza, másrészt nem olyan rossz dolog fittnek lenni. A motiváció pedig mindig adott, mivel annyi minden vesz körbe bennünket, amikből meríteni lehet.

A közösségi média alapvetően része az életünknek, és már azon keresztül is dőlnek a motivációs tartalmak. Rita Ora önmagában egy rendkívül motiváló személyiség, aki nem fél megmutatni a vonalait.

Nincs is rá szükség, mert extra nagy formában van, mint azt alább látni is fogjátok. Az elmúlt időszakban sikerült szintet lépnie, és bárhol is járjon, mindenki fel fogja kapni rá a fejét, nemcsak amiatt, mert világsztár.

Még több bulvár: Farm VIP 3: Schobert Norbi elmondta, mi lesz a nagy pénznyeremény sorsa