Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,724 $

Marco Rossi felkapta a vizet a Gulácsi-Dibusz-ügy miatt

Nagyon nem tetszik Marco Rossinak, hogy megkérdőjelezik a döntését Gulácsi Péter és Dibusz Dénes kapcsán, akik a magyar válogatott kapusai.

...svg content...Fotó: Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának harmadik, utolsó fordulójában játszott Skócia - Magyarország mérkőzésen a stuttgarti MHP Arénában 2024. június 23-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Rossi indulatosabban nyilatkozott a vártnál, miután nem vette jó néven, hogy néhány szurkoló erősen megkérdőjelezi a döntéseit, elsősorban Gulácsi kapcsán, mivel sokan azt szerették volna, ha Dibusz véd, aki remek teljesítmény nyújtott a válogatottban, és nagyban hozzájárult ahhoz, hogy kijussanak az Európa-bajnokságra.

Mégis Gulácsi kapta meg a lehetőséget, aki egy hosszú sérülésből tért vissza. Rossi a M4 Sportnak hangsúlyozta, nem szimpátia alapján döntenek, mert az a cél, hogy a lehető legjobb csapat játsszon. Hihetetlennek és elfogadhatatlannak nevezte, ami most Gulácsival történik. Soron kívül Extrém hőség és technikai problémák nehezítik a vasúti közlekedést

Megjegyezte, sokan vannak a döntése ellen, és azt mondják, Dibuszt, vagy Szappanost kellene kapuba tennie. Hozzátette, nagyon kedveli a kapusokat, jó a kapcsolatuk, ugyanakkor csak egyvalaki állhat ott a kapuban, nem cserélhetnek a félidőben. Kiemelte, Gulácsi egyrészt három egymást követő meccsen hibátlanul védett, másrészt jól dolgozik nyomás alatt.

Emiatt megvan a véleménye azokról, akik bántják most Gulácsit és kritizálják a döntését. Szerinte ezek az emberek nem a megfelelő módon támogatják a válogatottat, és jobb lenne, ha átgondolnák azt, amit csinálnak, mert az nem helyes.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Szoboszlai nagy esélyt kaphat Liverpoolban?

Arne Slot, a Liverpool új edzője kulcsszerepet játszhat Szoboszlai Dominik fejlődésében, miután a magyar középpályás debütáló szezonjának második felében nehézségekkel küzdött.

Ezt mondta Zelenszkij arra, hogy Biden Putyinként mutatta őt be

Zelenszkij európai körútja során elnézően reagált Joe Biden amerikai elnök nyelvbotlására, amely során összetévesztette őt Vlagyimir Putyinnal.