Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
371,48 Ft
Euró
394,20 Ft
Font
461,62 Ft
Bitcoin
63,176 $

Március utolsó napjaiban akár az igaz szerelem is ránk találhat

Három csillagjegy csodás napoknak néz elébe: boldogságból, nevetésből, romantikus percekből sem fognak hiányt szenvedni.

Fotó: Unsplash
Egészség/Életmód

Koós Alexandra

Szerkesztő

Itt a tavasz, amikor csiripelnek a madarak, a hideg szelet felváltják a napsugarak, s nem is vágyunk másra, mint hogy kint legyünk a szabadban. Ilyenkor a legtöbben sétálni, kirándulni szeretnek, az pedig még kellemesebbé teszi az élményt, ha ezt szeretteink, barátaink társaságában tehetjük. De mi a helyzet azokkal, akik még nem találták meg a párjukat?

Az ELLE azt írja, három csillagjegy csodás napoknak néz elébe, s már nem is kell sokáig várniuk: március végéig rájuk találhat az igaz szerelem. Ezáltal a szerencsések esetében nem lesz hiány boldogságból, nevetésből, valamint romantikus percekből. Hogy kik azok, akikről szó van? Nézzük is meg szép sorjában. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

Az egyik ilyen a Bika, akiről elmondható, hogy nem érezte magát jól a bőrében az elmúlt időszakban. Ám ez hamarosan megváltozik, mert találkozik valakivel, aki azonnal leveszi a lábáról. A szerelmi élete hatalmas fordulatot vesz, és ez a bizonyos illető megtestesít majd mindent, ami a korábbi párkapcsolataiból hiányzott. Élvezze ki ezt a remek időszakot, hiszen igazán megérdemli.

A másik szerencsés jegy a Szűz, akinek rengeteg flörtölésben lesz része március utolsó napjaiban. De ez még nem minden: mély érzelmek törnek fel benne olyasvalaki iránt, akit már korábban kiszemelt magának. A legjobb, hogy ez a bizonyos valaki is készen áll, hogy megvallja az érzéseit. Nincs hát értelme tovább várni, tegye meg az első lépést: minden változás pozitív lesz, ez garantált.

Végül az utolsó jegy, amely felkerült a szerencsések listájára, a Nyilas. Az ő esetében egy régi szerelem felbukkanása várható a láthatáron, ami alaposan felforgatja majd az életét. De végül be fogja látni, hogy talán itt az esély arra, hogy újra egymásra találjon ezzel a valakivel. Ehhez csak arra van szükség, hogy kicsit magabiztosabb és nyitottabb legyen. Őszintén mondhatjuk, nem fogja megbánni.

Terrortámadásnak minősítették az esti késes támadást Ausztráliában, 15 éves az elkövető

Terrortámadásnak minősítette a kormány a tegnap esti templomi késelést, ami lehetővé teszi a rendőrség számára, hogy rendkívüli jogköröket alkalmazzon a nyomozás ideje alatt.

Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

Azt követően, hogy Irán támadást indított Izrael ellen, az a döntés született, hogy magasabb fokozatra emelik a terrorkészültséget Magyarországon.

Botka László újra indul a szegedi polgármesteri posztért

Immáron 22 éve annak, hogy a szegedi összefogás sikeresen vezeti a várost, ezt kívánják folytatni a szegediek felhatalmazásával.