Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,41 Ft
Euró
394,09 Ft
Font
460,21 Ft
Bitcoin
62,175 $

Már Óbudán is ott van Maradona graffitis arcképe

Épp szenteste az egyik sétánkon a hévhez közeledvén bukkantunk rá a mesterműre, mely a tragikus hirtelenséggel elhunyt Diego Maradona előtt állít emléket.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

Épp szenteste az egyik sétánkon a hévhez közeledvén bukkantunk rá a mesterműre, mely a tragikus hirtelenséggel elhunyt Diego Maradona előtt állít emléket.

Személyes kedvencünk volt az „isteni Diego” , aki nemcsak minden idők egyik legjobbja volt, hanem egyúttal egy utánozhatatlan karakter is. Diego Armando Maradona sokak számára volt példakép a futballban, és a mai napig gyerekek millióit motiválja. Soron kívül Eltiltást kapott a Ferencváros edzője, Sztankovics

Mindenki tisztában van azzal, hogy milyen életet élt, de hatalmas szíve volt, miközben ő is megküzdött a saját „démonjaival”. Egyesek szerint többszörösen túlélte magát, ugyanakkor mégiscsak 60 esztendős volt, amikor hirtelen elhunyt.

Óriási űrt hagyott maga mögött, és ő azon kevesek egyike, aki már az aktív pályafutása ideje alatt legendává vált. Aki láthatta őt élőben játszani karrierje csúcsán, az rettentő szerencsésnek mondhatja magát.

Peter Shilton még halála után sem hajlandó megbocsátani Maradonának

Nemcsak Argentína, hanem minden más országban is megsiratták. Valahogy kevesebb lett nélküle a Föld, és az ilyen karakterekből csak egy születik. Soha nem lesz már hozzá hasonló, sem stílusban, sem játékban.

Fotó linerhu

Szenteste Óbudán a Filatorigátnál sétáltunk és a graffitik között egy igazi mesterművet fedeztünk fel, aminek középpontjában Maradona áll. Évekkel ezelőtt pár méterrel arrébb Bud Spencer előtt állítottak emléket, most pedig ugyanez történt ugyanez történt az elhunyt világsztárral.

Új LMBTQ-ellenes törvényt fogadtak el Ghánában

Hónapokig tartó vita után mégis elfogadták az erősen vitatott új törvényt.