Dollár
393,41 Ft
Euró
406,77 Ft
Font
470,26 Ft
Bitcoin
16,254 $

Már Óbudán is ott van Maradona graffitis arcképe

not image

A T-800-as

2020. december 25. - 16:25

Épp szenteste az egyik sétánkon a hévhez közeledvén bukkantunk rá a mesterműre, mely a tragikus hirtelenséggel elhunyt Diego Maradona előtt állít emléket.

Épp szenteste az egyik sétánkon a hévhez közeledvén bukkantunk rá a mesterműre, mely a tragikus hirtelenséggel elhunyt Diego Maradona előtt állít emléket.

Soron kívül Itthon is hatalmasat emelkedhet a cigaretta ára az Európai Bizottság döntése miatt

Személyes kedvencünk volt az „isteni Diego” , aki nemcsak minden idők egyik legjobbja volt, hanem egyúttal egy utánozhatatlan karakter is. Diego Armando Maradona sokak számára volt példakép a futballban, és a mai napig gyerekek millióit motiválja.

Mindenki tisztában van azzal, hogy milyen életet élt, de hatalmas szíve volt, miközben ő is megküzdött a saját „démonjaival”. Egyesek szerint többszörösen túlélte magát, ugyanakkor mégiscsak 60 esztendős volt, amikor hirtelen elhunyt.

Óriási űrt hagyott maga mögött, és ő azon kevesek egyike, aki már az aktív pályafutása ideje alatt legendává vált. Aki láthatta őt élőben játszani karrierje csúcsán, az rettentő szerencsésnek mondhatja magát.

Peter Shilton még halála után sem hajlandó megbocsátani Maradonának

Nemcsak Argentína, hanem minden más országban is megsiratták. Valahogy kevesebb lett nélküle a Föld, és az ilyen karakterekből csak egy születik. Soha nem lesz már hozzá hasonló, sem stílusban, sem játékban.

Fotó: liner.hu

Szenteste Óbudán a Filatorigátnál sétáltunk és a graffitik között egy igazi mesterművet fedeztünk fel, aminek középpontjában Maradona áll. Évekkel ezelőtt pár méterrel arrébb Bud Spencer előtt állítottak emléket, most pedig ugyanez történt ugyanez történt az elhunyt világsztárral.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.