Már Fati sem tud mit mondani Messi zsenialitása után, akit képtelenség megállítani

not image

A T-800-as

2020.október.24 - 04:49

Ansu Fati nagyon hálás azért, hogy egy olyan világsztár mellett tanulhat, mint Lionel Messi, aki valószínűleg még mindig a legjobb.

Ansu Fati nagyon hálás azért, hogy egy olyan világsztár mellett tanulhat, mint Lionel Messi, aki valószínűleg még mindig a legjobb.

A Fati-Messi duó félelmetes lehet, de lehetséges, hogy sokat már nem fognak együtt játszani, mivel az argentin távozás előtt áll, bár a fiatal sztár sem írta alá az új szerződését. Igaz, ez javarészt annak tudható be, hogy 17 évesen nem kötelezheti el magát 2 évnél többre.

Nehéz elképzelni, hogy Fati távozzon, és a Barcelona mindent meg is tesz ennek érdekében. Benne láthatják Messi potenciális utódját, aki a Ferencváros elleni BL-mérkőzésen is zseniális volt. A Barca új sztárja hirtelen nem is tudott mit mondani erre.

„Messi még mindig Messi.-” idézte Fati Movistar-nak adott nyilatkozatát a goal.com. „Nagyon örülünk, hogy itt van velünk, és továbbra is tanulok tőle.” – fogalmazott a Barcelona hatalmas tehetsége, aki szép jövő előtt állhat.

„Egy jó győzelemmel a nevünk mellett kezdtük meg a sorozatot, így most ebben a mederben kell folytatnunk. Minden csapattársamnak köszönettel tartozom, akik megkönnyítik számomra a dolgokat. Fantasztikus passzt kaptam Frenkie-től, és utána már csak be kellett pöccintenem a labdát a hálóba.”

Fati mellett a fiatalok közül Pedri és Dembelé is pályára léphetett, akik csereként járultak hozzá a nagy sikerhez. Végül emberhátrányban két gólt is tudtak szerezni. A Barcelona pedig az első olyan csapat a BL-ben, akik két 17 éves, vagy annál fiatalabb játékossal gólt tudtak lőni, és mindezt egyetlen mérkőzésen.

„Ez jó dolog a csapat számára, és azt jelenti, hogy jók vagyunk. Minél versenyképesebbek vagyunk, annál jobb. Mindannyian egyre jobbak vagyunk.” – mondta Fati, aki már nagyon várja a szombati Barcelona-Real Madrid klasszikust.

Fontos bejelentéseket tett a Barcelona a Ferencváros legyőzése után

„A legnagyobb lelkesedéssel közelítem meg ezt az eseményt. Ez egy Clasico, és mindig is arról álmodoztam, hogy részese legyek.” – fogalmazott a játékos, aki az előző szezonban két ilyen mérkőzésen is ott volt a pályán, de összesen csak 16 percet kapott.