Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,70 Ft
Euró
390,18 Ft
Font
463,01 Ft
Bitcoin
66,737 $

Manfred Weber támogatja a Tisza Párt csatlakozási kérelmét

Meglátása szerint a Tisza Párttal a magyar érdekek képviseletében és védelmében sok képzett ember került az Európai Parlamentbe.

...svg content...Fotó: MTI/Hegedüs Róbert
Belpolitika
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Manfred Weber, az Európai Néppárt (EPP) elnöke és európai palamenti frakcióvezetője kijelentette: támogatja a Tisza Párt csatlakozási kérelmét az EPP pártcsaládjához. Az ügyben az Európai Néppárt európai parlamenti frakciója kedd délután, zárt ülésen szavaz. Weber pedig már az ülés előtt gratulációját fejezte ki a Tisza Pártnak, amiért az európai parlamenti választások alkalmával megszerezte a leadott szavazatok mintegy 30%-át.

Mint fogalmazott, a Tisza Párt hét képviselőjének európai parlamenti mandátuma „erős eredmény”, ami egyértelmű üzenetet hordoz a magyar polgároktól arra vonatkozóan, hogy a Fidesz mellett másokat is szeretnének látni az Európai Parlamentben a magyar érdekek képviseletében. Soron kívül Külföldre ment a gyerekbántalmazó karateedző

„A Tisza Párttal a magyar érdekek képviseletében és védelmében sok képzett ember került az Európai Parlamentbe, a párt képviselői a munka elvégzésére alkalmasak” – hangsúlyozta az EPP elnöke.

Az MTI szerint ezt követően hozzátette: aggodalmak vetődnek fel a magyarországi fejleményekkel kapcsolatban, amikor a jogállamiságról, vagy a korrupció elleni harcról van szó. „Jó látni, hogy az a párt, amelyik felteszi a szükséges kérdéseket Magyarországon, most csatlakozik az Európai Néppárt korrupcióellenes és jogállamsággal kapcsolatos fellépéséhez” – tette hozzá nyilatkozatában Manfred Weber.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Mint azt már megírtuk, az EPP frakcióvezetője két hete arról beszélt, nagyon szívesen együttműködne Magyar Péterrel. „Az ajtónk nyitva áll” – fogalmazott akkor, hozzátéve, hogy „örül” a politikus érdeklődésének. A Tisza Párt vezetője pedig pár napja számolt be arról, hogy mi is zajlott a Manfred Weberrel való budapesti találkozójuk alatt.

Jó hírt közölt utasaival a Wizz Air

Az egész világon jelentkező informatikai probléma a Wizz Air-t sem kerülte el.

Szoros vereség az olaszoktól a magyar férfi vízilabda-válogatott olimpiai felkészülési mérkőzésén

A magyar férfi vízilabda-válogatott 15-14-es vereséget szenvedett az olasz csapattól egy ötméteresekkel eldöntött felkészülési mérkőzésen Szirakúzában.