Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
369,24 Ft
Euró
393,09 Ft
Font
459,76 Ft
Bitcoin
69,038 $

A Manchester United fiatal védőjének mentális és fizikai állapota is aggasztó

Tyrell Malacia visszatérése nagyon nem úgy alakult, ahogy azt Manchesterben tervezték.

Barcelona, 2023. február 16. Robert Lewandowski, az FC Barcelona (j) és Tyrell Malacia, a Manchester United játékosa a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntõjébe jutásért játszott elsõ, FC Barcelona-Manchester United mérkõzésen a barcelonai Camp Nou Stadionban 2023. február 16-án. MTI/EPA/EFE/Siu Wu
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A 2022-ben igazolt fiatal balhátvéd nagy reménységnek tűnt, ám tavaly nyáron meg kellett műteni egy izomsérülés miatt, a Manchester United beszámolói szerint azonban komplikációk léptek fel nála, ezért újra kés alá kellett feküdnie, egyelőre pedig még nem látni, mikor térhet vissza a pályára.

Malacia kapcsán nemrég a klub edzője Erik ten Hag is nyilatkozott. A holland tréner szerint nagyon lassan halad a felépülése, a legfrissebb információk szerint pedig egyelőre még edzésbe sem állhatott, csupán egy közelmúltbeli csapatösszetartó vacsorán jelent meg. Soron kívül Elképesztő teljesítmény: Milák a világ idei harmadik legjobb idejével nyert 100 méter pillangón

A 24 éves holland játékost vélhetően megviseli a kialakult helyzet, ezt támasztja alá a Fussball News újságírójának, Christopher Michelnek az állítása is, miszerint Malacia fizikai és mentális egészségével egyaránt problémák vannak – számolt be róla a Sportbible.

Fabrizio Romano átigazolási guru kijelentései is egybecsengenek ezzel, ő azonban úgy véli, hogy hamarosan pont kerülhet az ügye végére: „Ez egy igazán bonyolult időszak Malacia számára. Úgy gondolom, hogy a Manchester United a következő hetekben vagy hónapokban tisztázni fogja, hogy pontosan mi is történik körülötte” – fogalmazott Romano.