Clouds
21 Budapest
Dollár
353,08 Ft
Euró
387,73 Ft
Font
434,73 Ft
Bitcoin
23,748 $

A Manchester United argentin tinijét szemelte ki a Real Madrid

MTI/EPA/Peter Powell
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A 18 éves Garnacho szerződése két év múlva jár le Manchesterben, addig még bármi megtörténhet.

Többek között az is, hogy még inkább bejátssza magát Erik ten Hag csapatába – habár már az is szép teljesítmény, hogy ennyi idősen 860 percet harcolt ki a szezon feléhez érve, és az összes sorozatban megmutatta magát.

Soron kívül Karácsony szerint gyorsabb és kiszámíthatóbb lett a buszközlekedés a Lánchídon

Ugyanakkor a legfrissebb hírek szerint Alejandro Garnacho visszautasította a Manchester United legutóbbi szerződéshosszabbítási ajánlatát, és egyre valószínűbbnek tűnik a távozása a nyári átigazolási időszakban.

Az argentin szélső, aki az európai labdarúgás egyik nagy ígéretének tűnik, mostanra több nagycsapat figyelmét is felkeltette, a Manchester United azonban továbbra is azon van, hogy megtartsa őt – írja a Fichajes.

Mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az eddigi, heti 7000 fontos fizetését hajlandóak lennének 20 ezerre emelni. Ám Garnacho magasabb ajánlatot szeretne, tekintve az elmúlt hónapokban nyújtott teljesítményét.

Így könnyen lehet, hogy már idén nyáron távozik a Vörös Ördögöktől, hiszen a Real Madrid ennél várhatóan jóval nagyobb fizetéssel próbálja majd elcsábítani. Amennyiben nem Spanyolországban köt ki a fiatal argentin, úgy Olaszország is a célpontok között lehet, a Juventus ugyanis már Di Maria utódját keresi.