Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,633 $

Majkának elege van a légitársaságokból, megint eltűnt egy csomagja

Elmondása szerint a Lufthansa is hagyta már el úgy a csomagját, hogy soha többé nem lett meg, legutóbb pedig a British Airways-nél keveredett el a bőröndjük.

...svg content...Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Majka elárulta, családjával régóta szerettek volna eljutni egy Földközi-tengeri hajóútra, s ez most végre összejött nekik. Jelenleg Olaszországban vannak, ahonnan hamarosan indulnak is tovább, de némi probléma akadt: eltűnt az egyik bőrönd. Emiatt úgy érzi, el van átkozva, ugyanis ez már a sokadik alkalom, hogy ilyen történik vele. „Azt gondolom, hogy valami engem üldöz, az utazás rossz szelleme rám tett valami átkot” – fogalmazott a rapper.

„Rómából indul a hajó holnap délelőtt, és tegnap este érkeztünk meg ide. Hát, a Wizz Air nem tudta megugrani azt a feladatot, hogy egy 1 óra 40 perces repülőúton, ahol nincsen csatlakozás, nem kell pakolni, megérkezzen a bőröndöm” Soron kívül Fideszes önkormányzati képviselő az egyik áldozat, akit halálos áramütést ért meggyszedés közben

– mondta el a közösségi médiás oldalán megjelent videóban. Állítása szerint összesen négy bőröndöt adtak fel, és mindenki más csomagja épségben megérkezett Olaszországba, csak az övé tűnt el nyomtalanul.

A gond az, hogy minden ruhája, személyes holmija benne volt, amit nem is nagyon tud pótolni. Így a tegnapi ruháját kellett ismét felvennie, éjszaka pedig felesége, Majoros Hajni trikójában aludt. A római reptéren arról tájékoztatták, csomagja nem érkezett meg hozzájuk, így az vélhetően a budapesti reptéren maradt, bár ott sem látják a rendszerben.

Majka szerint kezd egy óriási viccé válni az, ami az utazások körül van. Elmondása szerint a Lufthansa is hagyta már el úgy a csomagját, hogy soha többé nem lett meg, legutóbb pedig a British Airways-nél keveredett el a bőröndjük, amit két nap késéssel kaptak vissza. Ekkor Kanadában voltak, ahonnan folytatták is útjukat az Egyesült Államokba.

„Ezek a repülőtársaságok hogy a francba tudnak úgy működni, hogy megengedhetik maguknak ezt? Én értem, hogy a bőrönd nem feltétlenül hozzájuk tartozik, de én tőlük veszem a jegyet. Szóval kedves Wizz Air, valahogy oldjuk már meg, hogy megjöjjön a csomagom a ma esti géppel, mert azért ez nekem nagyon fontos lenne”

– tette hozzá a rapper.

Ilyen szabályok mellett kerül sor a Biden-Trump vitára

Egyre több információ lát napvilágot a közelgő vitáról.