Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Részlet Majka és Kaly Roland közös dalából

Fotó: Majka (Majoros Péter) énekel a Campus Fesztivál negyedik, utolsó napján Debrecenben 2022. július 23-án este. MTI/Czeglédi Zsolt
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Majka és Kaly Roland nagy duót alkothat a közös klipjükben, ami akár milliós nézettséget is generálhat.

Azok, akik imádják a zenei tehetségkutatókat, idén sem fognak unatkozni. Nemrég olyan hírek láttak napvilágot, hogy 2023-ban mégsem lesz X-Faktor, hanem helyette visszatér a szintén nagy sikerű The Voice.

Soron kívül Megszületett az újabb ítélet L.L. Junior kisfiának halálos balesete ügyében

Az RTL időközben megerősítette, valóban a The Voice váltja az X-Faktort idén, majd nem sokkal ezután ByeAlex elárulta, már korábban közölte a csatornával, hogy elfáradt, így kilépett a produkcióból.

A TV2 pedig új évaddal jelentkezik a Sztárban Sztárral, illetve a Sztárban Sztár leszek! című műsorral. A Sztárban Sztár amiatt is nagyon érdekesnek ígérkezik, mert Marics Peti és Tóth Andi csatlakozik a zsűrihez, míg Oláh Ibolya bemutatkozik a mezőnyben, akárcsak Valkusz Milán és Nemazalány.

A Sztárban Sztár leszek! 2022-es évadának egyik legnagyobb felfedezettje, Kaly Roland sem unatkozik, aki már leforgathatta az első közös klipjét Majkával. Szintén nagy durranásnak ígérkezik a közös dal, amiből alább egy részletet találhattok.

Roland ugyan nem nyerte meg a tehetségkutatót, valószínűleg soha nem lesznek anyagi gondjai, mert rendkívül népszerű, különleges hangi adottságokkal rendelkezik, és mindene megvan ahhoz, hogy igazi sztárrá váljon. Majka is sokat segíthet neki ebben, aki ugyancsak magasan értékeli Roland tehetségét.