Clouds
21 Budapest
Dollár
367,94 Ft
Euró
394,78 Ft
Font
442,47 Ft
Bitcoin
22,832 $

Majka egy nagyon komoly amerikai verdával jelent meg

Fotó: Instagram/Majoros Péter
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Jó hír, hogy már forog Kaly Roland klipje, amiben a jelek szerint Majka is közreműködik, aki egy nagyon komoly amerikai verdával jelent meg.

A Sztárban Sztár leszek! 2022-es évadára sem lehetett panaszunk, sok különleges tehetség tűnt fel a válogatókon és az élő adásokban. Nem volt könnyű dolga Majkáéknak, és a viták sem maradhattak el.

Soron kívül 3600 fölé emelkedett a törökországi földrengés halálos áldozatainak száma

Végül sikerült kiválasztaniuk a legjobbnak tartott versenyzőket, akik ádáz csatát vívtak egymás ellen a hétvégéken. A hangulatra sem lehetett panasz, fergeteges show-kat láthattunk, és ebből Majka is kivette a részét.

A rapper nem is oly rég még egy nagyon távoli helyen nyaralt a családjával, míg legutóbb a kisebbik fia tűnt fel a TV2-nél, és megmutatta, hogy rappelni is tud. Kaly Roland szintén bizonyított, a Sztárban Sztár leszek! ezüstérmese nagy karrier előtt állhat.

Sokan mondták azt, hogy megérdemelte volna az első helyet, de így is rengeteget nyert azzal, hogy a műsorban szerepelhetett. Mindenki tudta, hogy mekkora tehetség, és lenyűgöző teljesítményeket láthattunk tőle.

Közben már forog is Roland új klipje, amiben a jelek szerint Majka is közreműködik, méghozzá egy menő amerikai verda kíséretében. Remekül áll nekik ez a stílus, és nem kizárt, hogy egy slágerrel lesz dolgunk.