Egyre nagyobb Majka válla és csuklyás izma

Fotó: Instagram/Majoros Péter
not image

Hujber Dávid

2021.május.16 - 03:01

Ez pedig egyet jelent azzal, hogy a híres rapper nagyon jól halad a kihívással, és mire igazi nyár lesz, komoly formát mutathat.

Az elmúlt talán több mint tíz évben sokkal fontosabbá vált az emberek számára a külsőség. Nyilvánvalóan ez nem mindenkire jellemző, és itt most nem elsősorban a magamutogatásról, vagy a hiúságról beszélünk.

Ez főként arról szól, hogy az emberek egészségesebben szeretnének élni, és rájöttek arra, hogy nem is olyan rossz dolog, ha kihozzuk magunkból a maximumot. Számos előnye van, és még az életünket is meghosszabbíthatjuk vele.

A mozgás, a sport és az edzés mind jótékony hatással lehet ránk, nyilván a természetes formájában, mellőzve a különböző veszélyesebb szerek használatát. Ha a megfelelő módon táplálkozunk és keményen edzünk, rövid idő alatt is látványos különbséget érhetünk el.

Tóth Gabi egy szelfivel is képes lenyűgözni követőit, itt a példa

Majka egy igen érdekes kihívást teljesít a Scitec közreműködésével, aminek a végeredménye várhatóan nagyon látványos lesz. A rapper komolyan veszi a dolgot, és nemrég egy új mellgépet vásárolt magának.

Úgy tűnik, remekül halad, mert a vállai szépen kerekednek, és a csuklyás izmai is feljebb ugrottak, valamint már ebből a képből is látszik, hogy a mellei kezdenek megemelkedni, és még mindig nem tart a végén.