Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,70 Ft
Euró
390,18 Ft
Font
463,01 Ft
Bitcoin
66,737 $

Megvan a magyar kezdőcsapat Németország ellen

Marco Rossi nem ugyanazt a csapatot küldi fel a pályára Németországgal szemben, mint Svájc ellen.

...svg content...Fotó: Magyar szurkolók vonulnak Stuttgartban 2024. június 19-én. A labdarúgó Európa-bajnokságon szereplő magyar válogatott ezen a napon a házigazda Németország ellen játszik a stuttgarti MHP Arénában. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egészen látványos helyszíni fotók jelentek meg Németországból a magyar szurkolókról, akik tizenkettedik emberként lesznek jelen a mérkőzésen, ebben biztosak lehetünk. Félelmetes látni azt a szurkolói tömeget, ami vonulni kezdett Stuttgartban a stadionhoz.

Még egyedi táblával is készültek a szurkolók, akik mindig nagyon kreatívak, hangosak és kitartóak. Igyekeznek erőt adni a csapatnak, mert nagy szükség van rá a svájci mérkőzés után, ami egészen más véget érhetett volna. Ez azonban már a múlt, most az a legfontosabb, hogy Németország ellen legalább pontot szerezzünk. Soron kívül Külföldre ment a gyerekbántalmazó karateedző

Erre adott az esély, még akkor is, ha Rossi szerint nemcsak papíron jobbak a németek, de soha nem tudni. Egy Európa-bajnokságon bármi megtörténhet, és pontosan ebben bízhatunk, illetve abban, hogy a csapat általában két egymást követő alkalommal nem játszik rosszul, és alapos fejmosást kaptak.

Rossi korábban már célzott arra, hogy egy másik csapat fog kimenni a pályára, és valóban vannak változások a kezdőben. Időközben befutott a kezdőcsapat, ők lesznek azok, akik elsőként kapnak lehetőséget, természetesen Szoboszlai vezetésével, aki az Európa-bajnokság történetének legfiatalabb csapatkapitánya.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Jó hírt közölt utasaival a Wizz Air

Az egész világon jelentkező informatikai probléma a Wizz Air-t sem kerülte el.

Szoros vereség az olaszoktól a magyar férfi vízilabda-válogatott olimpiai felkészülési mérkőzésén

A magyar férfi vízilabda-válogatott 15-14-es vereséget szenvedett az olasz csapattól egy ötméteresekkel eldöntött felkészülési mérkőzésen Szirakúzában.