Magyarország-Franciaország: pénteken 22 ezren vették át a karszalagjukat

Fotó: Varga Kevin a magyar labdarúgó-válogatott edzésén a telki edzőközpontban 2021. június 18-án. A koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjában szereplő magyar válogatott Franciaország ellen lép pályára június 19-én Budapesten, a Puskás Arénában. MTI/Szigetváry Zsolt
not image

Hujber Dávid

2021.június.19 - 06:20

Ez némileg kevesebb, mint hétfőn, az első mérkőzés előtt, amit Portugáliával vívtunk meg az Európa-bajnokság legnehezebb csoportjában.

Ma egy sorsdöntő mérkőzés vár a magyar válogatottra Franciaország ellen, akik az Európa-bajnokság legnagyobb esélyesei. Marco Rossi szövetségi kapitány is tisztában van a franciák erejével, de nem feltett kezekkel megyünk ki a pályára.

Délután 3 órakor kezdődik az „F” csoport első mérkőzése, várhatóan nagy forróságban, ami talán még segíthet is a magyar játékosoknak. Az eddig megszokottakhoz hasonlóan hatalmas tömeg várható a lelátókon a Puskás Arénában.

Az MLSZ tájékoztatása szerint pénteken 22 ezren, némileg kevesebben vették át a karszalagjukat, mint hétfőn, az első mérkőzés előtt. Hangsúlyozták, már 7 órakor kinyitnak az átvételi pontok, és nem érdemes az utolsó percekre hagyni az átvételt.

„Ma 22 ezren, némileg kevesebben vették át karszalagjukat, mint hétfőn, az első mérkőzés előtt. Nyitás 7 órakor, nem érdemes az utolsó percekre hagyni az átvételt. 15 órakor kezdés!” – olvasható az MLSZ közleményében.