Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,18 Ft
Euró
394,96 Ft
Font
466,87 Ft
Bitcoin
60,211 $

Magyar Péter videóban üzent szavazata leadása előtt, Gyurcsány is szóba került

Magyar Péter videóban üzent a választóknak, és a váratnak megfelelően Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc is szóba került.

...svg content...Fotó: Magyar Péter, a Tisza párt európai parlamenti listavezetője, a párt alelnöke beszédet mond a Tisza párt kampányzáró demonstrációján a Hősök terén 2024. június 8-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Magyar Péter szombaton tömegrendezvényt, demonstrációt tartott a Hősök terén, majd közösen fát ültettek. A magyar válogatott mérkőzését követően pedig élő kérdezz-felelek eseményt rendezett a TikTok oldalán, válaszolván a bulvárosabb kérdésekre is.

Legutóbb a választás miatt üzent, ugyanis már lehet szavazni, és igen nagy a részvételi arány eddig. Szijjártó Péter külügyminiszter például az elsők között szavazott, senki sem volt nála gyorsabb Dunakeszin, míg Magyar Péter azt mondja, ami Budapestet illeti, érvénytelen lesz a szavazata, mert Karácsony Gergelyben és Vitézy Dávidban sem bízik. Soron kívül Reagált Orbán Viktor a konvoját kísérő rendőr halálos balesetére

„Gondolj a hazádra, szavazz a TISZÁ-ra! Minden szavazat számít, kérlek szánj egy órát ma a hazádra és szavazz a 9-es listára. A TISZA Párt a béke pártja, megakadályozzuk, hogy a Fidesz visszavezesse a sorkatonaságot. Betemetjük az Orbán és Gyurcsány által mesterségesen ásott árkokat.” – írta a Facebook oldalán.

„Hazánkat 20 év alatt az Unió második legszegényebb és legkorruptabb országává tették, lerohasztották az egészségügyet, szétesik az oktatásunk és eközben több mint hárommillió honfitársunk él a létminimum alatt.”

„Nincs hova hátrálnunk, támogasd a 9-es listát az európai parlamenti választáson, és szavazz a 6-os listára Budapesten. Lépésről lépésre, tégláról téglára visszavesszük a hazánkat és közösen építünk egy békés, európai, modern és élhető Magyarországot.” – zárta le a bejegyzését a Tisza Párt vezetője.

Hatalmas aszteroida közelíti meg a Földet szombaton

A 2024 MK csillagászati szempontból rendkívül közel, de biztonságos távolságban fog elhaladni.

Reagált Orbán Viktor a konvoját kísérő rendőr halálos balesetére

A magyar miniszterelnök is mély együttérzését fejezte ki a történtek miatt, amiben egy 61 éves rendőr vesztette életét.