Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,38 Ft
Euró
397,59 Ft
Font
471,06 Ft
Bitcoin
65,922 $

Élőben lehet kérdezni Magyar Pétertől a TikTokon a magyar meccs után

Közvetlen a Magyarország-Izrael válogatott mérkőzés után élő közvetítést indít a TikTokon Magyar Péter, a Tisza Párt vezetője.

...svg content...Fotó: Magyar Péter, a Tisza párt európai parlamenti listavezetője, a párt alelnöke a Tisza párt kampányzáró demonstrációján a Hősök terén 2024. június 8-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Magyar Péter legutóbb a Hősök terén rendezett demonstrációt, amire sok ezer ember látogatott ki. A nagy meleg és a tömeg miatt többen rosszul lettek, nem egyszer kellett megszakítani a beszédet, mert orvosokra volt szükség. Súlyos állapotban lévőkről nem tudni, valószínűleg a hőség és a szűkösebb hely okozhatta a problémát.

Magyar igyekszik aktív maradni, és ma este 20 órától élőben kérdezhetnek tőle a TikTokon. Azt mondja, ez egy kötetlen beszélgetés lesz vele, amit a Facebook oldalán és a YouTube csatornáján is figyelemmel lehet majd követni. Kötetlen beszélgetés révén gyakorlatilag bármiről lehet majd kérdezni az ellenzéki politikust. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.