Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,786 $

Magyar Péter szerint Dobrev Klára a Fideszt követve ment be a Tisza Párt tömegébe

Magyar Péter elmondta a saját verzióját a történtekről, és egyúttal tagadta, hogy rendőrt hívott volna a DK híveire.

...svg content...Fotó: Facebook/Dobrev Klára
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Dobrev Klára péntek este megint Magyar Péternek üzent, de hiába, mert nem sokkal később a Tisza Párt vezetője megerősítette az ATV Egyenes beszéd című műsorában, nem lesz ott a csatorna szombati vitáján. Több pontban foglalta össze, miért nem megy el, miért nem látja ennek értelmét.

Az Egyenes Beszéd élő adásában az a kisebb incidens szintén szóba került, amikor a Tisza Párt több ezres tömegébe egyszerűen besétáltak a DK hívei Dobrev Klárával, noha az nem az ő rendezvényük volt. Ez okozott némi feszültséget, a tiszások nem vették jó néven a dolgot, pláne a zászlós felvonulást, majd Magyar megkérte őket, tegyék le a zászlóikat, ha már ott vannak közöttük, mert nem akarják, hogy összemossák őket Gyurcsány Ferenccel. Soron kívül Folyamatosan melegszik a Balaton vize, valahol már csaknem 23°C-os

Magyar tisztázta, nem történt olyan, hogy rendőrséget hívott volna a DK-s híveire. Azt mondta, körülbelül 15 DK-s zászlót látott, miközben Dobrev 100 emberrel bement a Tisza Párt tömegének kellős közepébe, majd ott hagyott 50 szimpatizánst. Magyar szerint egy vezetőnek magával kellett volna vinnie a többieket is.

Azt mondta, háromszor udvariasan megkérte őket, és szerinte az volt a DK célja, hogy Gyurcsánnyal egy lapon említsék a Tisza Pártot. Úgy gondolja, ez volt a DK terve, akiket a Tisza Pártból többen „kék Fidesznek” tartanak, míg a DK ugyanazt gondolja a Tiszáról.

Magyar elárulta, a rendőrök 3-4 percen át teljesen normálisan tárgyaltak a DK-val, hogy jobb belátásra bírják őket. Magyar hangsúlyozta, a DK sem csinálhat azt, amit akar, mert ez az ő bejelentett demonstrációjuk volt. „Átlátunk a szitán” – jegyezte meg, és továbbra is azt gondolja, hogy a DK ezzel a kormánynak dolgozik.

Karácsony Gergely egyvalakinek külön köszönetet mondott

Egyvalakinek különösen nagy hálával tartozik Karácsony Gergely, aki őszintén beszélt erről egy nyílt posztban.