Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
367,98 Ft
Euró
395,09 Ft
Font
466,84 Ft
Bitcoin
59,302 $

Magyar Péter kész lenne bevezetni az eurót Magyarországon

Magyar Péter nyitott lenne arra, hogy bevezesse az eurót Magyarországon, ugyanakkor elismeri, lennének ennek hátrányai is.

...svg content...Fotó: Magyar Péter, a Tisza párt európai parlamenti listavezetője, a párt alelnöke beszédet mond a debreceni Református Nagytemplom előtt tartott anyák napi nagygyűlésen 2024. május 5-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Magyar Péter az ATV-nek adott vasárnapi interjújában beszélt arról, hogy többek között Karácsony Gergelyt sem támogatja, és esze ágában nincs koalíciót kötni a DK-val, ahogyan más pártokkal sem. Elárulta, Gyalogos hidat építene a fővárosban, amin kizárólag gyalogosok közlekednének, így visszakaphatnák az autósok a Lánchidat.

A Tisza Párt vezetője azt is tisztázta, ott lesz a köztévé által szervezett élő vitán, ugyanakkor mivel nem hajlandó kizárólag a programban leírt témákról vitázni, szerinte kizárhatják a műsor alatt, de nem aggódik emiatt. Azt gondolja, a nyilvánosság az ő pártjára állhat ebben az esetben, miközben arról is beszélt, hány kilót fogyott az elmúlt hetekben.

Mindazon túl, hogy Magyar említést tett a volt feleségéről, Varga Juditról, az euró esetleges bevezetése kapcsán is mondott pár szót. Úgy fogalmazott, mindenképpen kellene egy határidő az euró bevezetéséig, aminek vannak előnyei és hátrányai is. Hozzátette, összességében az euró magyarországi bevezetésének még így is több haszna lenne, mint sem.