Dollár
436,99 Ft
Euró
423,41 Ft
Font
475,15 Ft
Bitcoin
19,222 $

Magyar „csodagyereknek” hívják Szoboszlait a Bajnokok Ligájában

not image

A T-800-as

2020. október 28. - 17:50

Nagyon nagy népszerűségnek örvend Dominik, és ezekkel a mérkőzésekkel egyre inkább felkelti a top-csapatok érdeklődését, többek között a Bajnokok Ligájában is.

Nagyon nagy népszerűségnek örvend Dominik, és ezekkel a mérkőzésekkel egyre inkább felkelti a top-csapatok érdeklődését, többek között a Bajnokok Ligájában is.

Soron kívül Döntött a finn kormány, nem látják szívesen az oroszokat 

Nem lehet kérdés, hogy Szoboszlai Dominik a Salzburg legjobb játékosa, aki a legutóbbi két BL mérkőzésén be tudott találni az ellenfelek hálójába. Az első gólja ráadásul hatalmas találat volt, ami az egyik legszebb is ebben a hónapban.

Szinte napról napra mehet fel az ára a magyar válogatottnak, akiért hamarosan „összeveszhetnek” a nagyobbnál nagyobb klubok. Ha így folytatja tovább, erre minden esélye meglesz, így érdekes lesz látni, mi történik a következő átigazolási időszakokban.

Szoboszlai Dominik egy életerős lövéssel az Atletico Madrid hálóját is megzörgette

A középpályás csak most lett 20 esztendős, és egészen kiváló formában van. Megelőzi a korát, és már most kellően tapasztalt. A Bajnokok Ligájában magyar „csodagyereknek” nevezték az Atletico Madrid ellen lőtt gólját követően.

A transfermark.com jelenleg 25 millió euróra becsüli a magyar sztár értékét, de ha egyszer klubot vált, valószínűleg ennél lényegesen többet fognak fizetni érte. Remek érzés, hogy egy ilyen játékosunk van, aki ennyire alázatos és ekkora futballista.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.