Sztárparádé: megházasodott Britney Spears, Madonna és Paris Hilton is ott volt (fotók, videó)

Fotó: Britney Spears amerikai énekesnő a Billboard magazin zenei díjainak kiosztóján Las Vegasban 2016. május 22-én. (MTI/EPA/Nina Prommer)
not image

Hujber Dávid

2022. június 11. - 06:35

Több világsztár is megjelent Britney Spears esküvőjén, aki nagyon jól érezte magát, és ezzel valóra vált az álma.

Britney Spears egykor a legünnepeltebb énekesnő volt, már egészen fiatalon sztárrá vált. Gyakorlatilag minden róla szólt abban az időszakban, és nem volt olyan tini, aki ne rajongott volna érte.

Szinte csak slágereket ontott magából, majd szép lassan kiderült, hogy az élete közel sem olyan tökéletes. A mentális problémái miatt sok nehéz időszakon ment keresztül, szakembereknek kellett vele foglalkozniuk, hogy jobban legyen.

Időközben nagyon rossz lett a viszonya az édesapjával, aki éveken át kapott jogot arra, hogy a lánya mentális gondjai miatt rendelkezhessen a vagyona felett. Ez már a múlt, pár hónappal ezelőtt a bíróság a világsztárnak adott igazat, aki boldog a párja mellett.

Gyuricza Dóri egyszerűen odavan a kislányáért és Rácz Jenőért

Rendkívül megosztó lett a sok meztelenkedős fotója miatt, amit sokan nem tartanak normálisnak, hiszen Britney világsztár és gyerekei vannak. Rengetegen fejezték ki aggodalmukat emiatt, és szerintük orvosi segítségre lenne szüksége a sztárnak.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.