Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,40 Ft
Euró
393,86 Ft
Font
459,89 Ft
Bitcoin
62,385 $

Sztárparádé: megházasodott Britney Spears, Madonna és Paris Hilton is ott volt (fotók, videó)

Több világsztár is megjelent Britney Spears esküvőjén, aki nagyon jól érezte magát, és ezzel valóra vált az álma.

Fotó: Britney Spears amerikai énekesnő a Billboard magazin zenei díjainak kiosztóján Las Vegasban 2016. május 22-én. (MTI/EPA/Nina Prommer)
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Britney Spears egykor a legünnepeltebb énekesnő volt, már egészen fiatalon sztárrá vált. Gyakorlatilag minden róla szólt abban az időszakban, és nem volt olyan tini, aki ne rajongott volna érte.

Szinte csak slágereket ontott magából, majd szép lassan kiderült, hogy az élete közel sem olyan tökéletes. A mentális problémái miatt sok nehéz időszakon ment keresztül, szakembereknek kellett vele foglalkozniuk, hogy jobban legyen. Soron kívül Eltiltást kapott a Ferencváros edzője, Sztankovics

Időközben nagyon rossz lett a viszonya az édesapjával, aki éveken át kapott jogot arra, hogy a lánya mentális gondjai miatt rendelkezhessen a vagyona felett. Ez már a múlt, pár hónappal ezelőtt a bíróság a világsztárnak adott igazat, aki boldog a párja mellett.

Gyuricza Dóri egyszerűen odavan a kislányáért és Rácz Jenőért

Rendkívül megosztó lett a sok meztelenkedős fotója miatt, amit sokan nem tartanak normálisnak, hiszen Britney világsztár és gyerekei vannak. Rengetegen fejezték ki aggodalmukat emiatt, és szerintük orvosi segítségre lenne szüksége a sztárnak.

Lapozó: 1 2