Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,962 $

Gyuricza Dóri egyszerűen odavan a kislányáért és Rácz Jenőért

A büszke édesanya és feleség boldogabb már nem is lehetne, szép lassan mindenre egyre több ideje lehet.

Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Gyuricza Dóri egy nagyon fiatal anyuka, aki egyre többet és többet tapasztal. Napi szinten is sokat tanul az ember, és ezek olyan tapasztalások, amik rengeteg boldog pillanatot is okoznak az életünkben.

Édesanyának lenni több mint különleges, valahogy más emberré válsz, minden háttérbe kerül, és csak a gyermekeid lehetnek az első helyen. Ez persze még nem jelenti azt, hogy ne élhetnénk az életünket, mint korábban, mert igenis fontos, hogy adott esetben folytassuk a karrierünket, és boldogok legyünk. Soron kívül Kiderült, hány buszvezető sztrájkolt vasárnap a Volánbusznál

A gyereknevelésre nem lemondásként kell tekinteni, hanem sokkal inkább megtalálni a megoldásokat, amikkel minden fél jól jár, a gyermek, az édesatya és az apuka is. Dóri és Jenő remek szimbiózisban dolgoznak ezen, a fotók is csak erről tanúskodnak.

Sáfrány Emese aktuális szettje még Hollywoodban is megállná a helyét

„Szerintem minden nő egyetért velem abban, hogy az egyik legszebb látvány, amikor egy apuka szeretgeti a kisbabáját” – írta a posztjában Dóri, akinél nehezebb lenne boldogabb nőt találni, mert mindene megvan az életében, amire csak vágyhatott.

Lapozó: 1 2

Egymásba botlott Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij (Videó)

Az új argentin elnök, Javier Milei beiktatásán jelen volt Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij, az egymással nem túl jó kapcsolatot ápoló miniszterelnök találkozásáról videó is készült.