Clouds
21 Budapest
Dollár
368,10 Ft
Euró
394,72 Ft
Font
451,88 Ft
Bitcoin
27,925 $

Ma lenne 30 éves az újbudai rendőrgyilkosság áldozata, Baumann Péter

Fotó: MTI/Lakatos Péter
Belföld
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ma ünnepelné 30. születésnapját a tragikusan fiatalon elhunyt posztomusz rendőr főhadnagy.

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, január 26-án, csütörtökön 13 órakor, katonai tiszteletadás mellett helyezték örök nyugalomra a hősi halottá nyilvánított Baumann Péter posztumusz rendőr főhadnagyot, a Budapesti Rendőr-főkapitányság körzeti megbízottját.

Baumann Pétert a belügyminiszter, Pintér Sándor hősi halottá nyilvánította, és soron kívül rendőr főhadnaggyá nevezte ki. A temetésen egy megható beszéddel búcsúztak Baumann Péter posztumusz rendőr főhadnagytól.

A BRFK l Budapesti Rendőr-főkapitányság pedig most Facebook-oldalán emlékezett meg Baumann Péterről, aki ma, február 3-án, pénteken ünnepelné 30. születésnapját.

Megható sorokkal emlékeztek rá:

“Boldog születésnapot Péter, immár ott fent, az égi rendőri karban! Még csak pár napja vettünk búcsút Tőled, és még csak pár napja ígértük meg, hogy mi, budapesti rendőrök örökké őrizzük az emléked, máris ránk virradt egy olyan nap, amelynek a tiédnek kellene, hogy legyen. A születésnapod. Fiatalon elhunyt hősünk, Baumann Péter posztumusz rendőr főhadnagy ma lenne 30 éves.”