Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,53 Ft
Euró
396,02 Ft
Font
468,76 Ft
Bitcoin
61,965 $

Budapesti masszázsszalont üzemeltetett az M1-esen történt tömegkarambol áldozata

A Blikk információi szerint egy budapesti vállalkozó volt az a 44 éves férfi, aki életét vesztette az M1-esen történt szombati tömegbalesetben.

...svg content...Herceghalom, 2023. március 11. Kiégett és sérült gépjármûvek az M1-es autópályán Herceghalomnál, ahol öt kamion és 37 autó ütközött össze, mindkét irányban lezárták az autópályát 2023. március 11-én. A balesetben érintett öt kamion és 37 személygépkocsi közül 19 jármû kiégett, és összesen 26 ember sérült meg. Közülük hatan életveszélyesen, heten pedig súlyosan sérültek. MTI/Lakatos Péter
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

Ahogyan mi is beszámoltunk róla, egy halálos áldozata van a szombati porvihar miatt az M1-esen bekövetkezett tömegkarambolnak, egy 44 éves férfiről van szó, akiről most a Blikk közölt újabb információkat.

A lap szerint a négygyerekes családapa Budapest egyik legjobb masszázsszalonjának volt a tulajdonosa. Családjával nemrég tértek haza egy párizsi nyaralásról, ismerőseik a vállalkozó Facebook-oldalán emlékeztek meg róla. Soron kívül Pride pikniket tartott David Pressman, több magyar politikus is részt vett az eseményen

Szintén érintett volt a balesetben az Ocho Macho nevű zenekar gitárosa, Derzsi Zsolt is, aki családjával volt éppen az úton, amikor a katasztrófa történt, ők viszont sértetlenül megúszták azt. Így írta le a történteket:

„Belekerültünk a porfelhőbe, csak mi valahogy meg tudtunk állni. Körülöttünk a széttört autók elkezdtek kigyulladni, mindenki kiabált, hogy kifelé a kocsiból. Kikaptam a gyerekem, majd a feleségemmel rohanni kezdtünk. Közben hallottuk a durrogást, ahogy az autók égni kezdtek”

„A feleségem vezetett, mert nekem előző este fellépésem volt. Miután biztonságba helyeztem a kislányom, visszamentem fentről megnézni a kocsit. Semmi baja nem esett, de láthatóan útban lett volna a tűzoltóknak. Leszaladtam, hogy hátratolassak. Körülöttem vérző emberek rohangáltak kiabálva. Sokan nézték végig tehetetlenül, ahogy szénné ég az autójuk.”

Lendvai Ildikó szerint Lázár János Orbán Viktor ellen fordulhat a miniszterelnöki székért

Lendvai Ildikó arról kezdett el beszélni, hogy Lázár János Orbán Viktor miniszterelnöki székére vágyhat, amit adott esetben sokan árulásnak minősítenének.