Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,82 Ft
Euró
392,02 Ft
Font
466,76 Ft
Bitcoin
58,008 $

Videón Lukaku újabb elvett gólja az Európa-bajnokságról, ez már a harmadik

Eddig összesen három gólt vettek el a belga csatártól az Európa-bajnokságon, és még mindig csak két meccsről van szó.

...svg content...Fotó: EPA/RONALD WITTEK
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Belgium esélyei sokkal jobbak is lehetnének az Európa-bajnokságon, de mivel nem túl hatékonyak a kapu előtt, nehéz elképzelni, hogy messzire jutnak a tornán. Lukaku ugyan az első meccsen kétszer is betalált, mindkét alkalommal elvették a találatát, amit már ő sem akart nagyon elhinni.

Nehéz pillanatok voltak, ráadásul emiatt Szlovákia nyerni tudott, akik után drámai módon kaptak ki Ukrajna ellen. A belgák időközben megszerezték az első győzelmüket, amire több mint nagy szükségük volt. Soron kívül Már most megdőlt a napi hőrekord, 39°C-ot mértek baján

Románia volt az ellenfél, akik előtt ugyancsak voltak lehetőségek, bár nem túl sok. Belgium megérdemelten nyert, és De Bruyne is betalált, aki a hírek szerint távozóban van a Manchester Citytől, így egy újabb klasszist veszíthetnek el az angolok. A mérkőzésről készült összefoglaló videót erre a linkre kattintva nézhetitek meg.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Karácsony Gergely kiakadt: „Miért mondanék le? Ez milyen kérdés, ne haragudjon”

Karácsony Gergely nem volt túl elégedett az egyik kérdéssel a Telexnek adott interjú alatt, miközben arról beszélt, polgárháború alakulhat ki egy országgyűlési választásból, ha olyasvalami történik, mint nemrég a budapesti választáson.

Lezuhant a Gazprom egyik utasszállító repülője Moszkva közelében

Tesztrepülés közben lezuhant egy Szuhoj utasszállító repülőgép Moszkva közelében, a fedélzeten tartózkodó három fős személyzet sorsa egyelőre ismeretlen.