Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,82 Ft
Euró
392,02 Ft
Font
466,76 Ft
Bitcoin
58,008 $

Megint elvettek egy gólt Lukakutól, de így is nyert Belgium Románia ellen

Összesen már három gólt vettek el az Európa-bajnokságon Lukakutól, de most ez sem volt elég ahhoz, hogy az ellenfél pontot szerezzen.

...svg content...Fotó: EPA/RONALD WITTEK
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rendkívül balszerencsésen indult Belgium számára az Európa-bajnokság, miután két gólt is elvettek Lukakutól. Szlovákia ezzel elhozta a 3 pontot, majd amikor már a kezükben volt a továbbjutás, 2-1-re kikaptak Ukrajnától, hiába vezettek.

Szombaton is három mérkőzést rendeztek, köztük a portugál-törökkel, aminek ideje alatt négyen is befutottak a pályára. Az egyik fiatalnak sikerült szelfit készítenie Ronaldóval, anélkül, hogy ott lettek volna a biztonságiak, akik nem érték utol, akkora sprintet vágott le. A többiek már kevésbé voltak szerencsések, és súlyos büntetésre számíthatnak. Soron kívül Már most megdőlt a napi hőrekord, 39°C-ot mértek baján

Egy több mint érdekes helyzet alakult ki az E-csoportban, miután körbeverés történt, ami azt eredményezte, hogy Románia, Belgium, Szlovákia és Ukrajna is 3 pontos, tehát bármelyik csapat kieshet. Jelen állás szerint a románok vezetik a csoportot a belgák, a szlovákok és az ukránok előtt.

Belgium már a 2. percben vezetéshez jutott Tielemans góljával, amit Lukaku készített elő. Nagy gólt lőtt a belga sztár, de több góllal, is vezethettek volna, ám szokásukhoz híven nagyon gyengék voltak a kapu előtt. A románok is veszélyesek voltak, két szögletből is betalálhattak volna, majd jöttek a belga rohamok.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Lukaku a 64. percben köszönt be, ám hiába, mert akárcsak az első meccsen, amikor két gólt vettek el tőle, ezt is annullálták, pedig szép befejezés volt a Manchester Unitednál is megfordult csatártól. A 80. percben De Bruyne már végig örülhetett, érvényes gólt szerzett, és ezzel kialakult a 2-0-s végeredmény, hiába a románok nagy ziccere a második találat után, amit Casteels védett parádésan.

Karácsony Gergely kiakadt: „Miért mondanék le? Ez milyen kérdés, ne haragudjon”

Karácsony Gergely nem volt túl elégedett az egyik kérdéssel a Telexnek adott interjú alatt, miközben arról beszélt, polgárháború alakulhat ki egy országgyűlési választásból, ha olyasvalami történik, mint nemrég a budapesti választáson.

Lezuhant a Gazprom egyik utasszállító repülője Moszkva közelében

Tesztrepülés közben lezuhant egy Szuhoj utasszállító repülőgép Moszkva közelében, a fedélzeten tartózkodó három fős személyzet sorsa egyelőre ismeretlen.