Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
66,969 $

Lúgot ihatott két negyedikes pesti tanuló, kórházban kezelik őket

Találtak egy üdítős palackot és beleittak.

...svg content...Fotó: MTVA/Bizományosi: Róka László
Belföld
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az RTL híradó értesülései szerint maró folyadékot ihatott két negyedikes fiú kedden a Pest megyei Péteriben, melynek következtében rosszul lettek és kórházba kellett őket szállítani.

A diákok az általános iskola által szervezett papírgyűjtés közben találtak a környéken egy üdítős palackot, amiben állítólag lúgos folyadék volt. Soron kívül Karácsony Gergely ismét kiakadt a Magyar Nagydíj alatt repkedő helikopterek miatt

Az egyik fiú beleivott, rosszul lett és hányt is, ennek ellenére a másik fiú is beleivott, aki szintén rosszul lett. A Híradó információi szerint a palack egy jegestea flakonjának látszott, de lúgos anyag volt benne.

Megkeresték az iskola igazgatóját is, aki bár nyilatkozni nem kívánt, azt elárulta, hogy a fiúk az iskola területén kívül találták az üdítős palackot. A fiúk jelenleg is a budapesti Heim Pál Gyermekkórházban vannak, úgy tudni, legkevesebb egy hétig bent is tartják őket.

Szerdán nyomozók is jártak az iskolában, hogy kiderítsék, pontosan mi történt. A rendőrség az RTL megkeresésére megosztotta, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanúja miatt nyomoznak az ügyben.