Clouds
21 Budapest
Dollár
368,25 Ft
Euró
394,86 Ft
Font
452,11 Ft
Bitcoin
28,058 $

200 diák és szülő verekedett össze egy louisianai középiskolában

Hatalmas verekedés alakult ki egy louisianai középiskolában, ahol 200 diák és szülő esett egymásnak: 10 embert letartóztattak.

Maruzsa Zoltán szerint a világ legjobbjai között vannak a magyar diákok

Maruzsa Zoltán, köznevelési államtitkár nagyon elismerően nyilatkozott a magyar diákokról, akik szerinte a világ legjobbjai között vannak.

Már a fiatalokat is érdekli a pénzügyi tudatosság

Jó hír, hogy egyre jobban érdekli a diákokat a pénzügyi tudatosság.

Nemi aktus tettetésére kényszerítették a diákokat, letartóztattak hat tanárt Kenyában

Fejenként 500 ezer kenyai shilling óvadék ellenében szabadlábra helyezték őket, illetve felfüggesztették a munkaviszonyukat, de a későbbiekben elbocsátás és legalább 5 év börtön is várhat rájuk.

16 éves diáklány késelt meg életveszélyesen egy másik diákot Debrecenben

Életveszélyes késelésről számolt be a rendőrség, a gyanúsított személy egy 16 éves diáklány, akinek felelnie kell a tetteiért.

További Hírek

Orbán Viktor az Erasmus-ügyről: „Ilyen emberek vannak Brüsszelben”

Orbán Viktor a Kossuth Rádiónak adott interjújában egyértelművé tette, továbbra is lesz Erasmus-ösztöndíj, nem fogják hagyni Brüsszelnek, hogy a magyar diákok hátrányt szenvedjenek egy politikai vita miatt.

Demjén Ferenc: „Csodálkozom azon is, ahogy a diákok az utcára vonulnak”

Demjén Ferenc azt mondta, csodálkozik azon is, hogy a diákok utcára vonulnak, miközben az ő generációjának ez eszébe sem jutott.

Tiniknél tartott házkutatást a rendőrség bombafenyegetés és a KRÉTA feltörése miatt

Az eset még szeptember közepén történt, a nyomozás most jutott el a házkutatásig, az idősebb diákot gyanúsítottként hallgatták ki.

Ismeretlen anyag túladagolása miatt került kórházba hét középiskolás diák

Riasztó esetről érkezett jelentés: egy Los Angeles környéki középiskola hét diákját szállították kórházba csütörtökön, miután egy ismeretlen anyagot túladagoltak.

Idén előrehozott és szintemelő érettségi vizsgát tettek a legtöbben

Mindezt a javító, az ismétlő, a rendes, a kiegészítő, valamint a pótló vizsgák követték, amelyeken mintegy 19 500 diák vett részt.

Burkina Fasóban a diákok fizetik a legnagyobb árat a konfliktusért

Az ország iskoláinak egyötöde zárva van a folyamatos konfliktus miatt, szakértők pedig arra figyelmeztetnek, hogy a diákok egy keserű jövő elé néznek.

Iskolatársát késelte meg egy nyolcadikos diák Romániában

Az áldozatot a közeli gyermekkórházba szállították, ahol megfelelő ellátásban részesült, illetve jelenleg is bent tartják.

Helyszíni fotókon a budapesti élőlánc

Csütörtökön országos demonstrációkat tartanak a pedagógusok megbecsülésének javítása, valamint az oktatási rendszer jelenlegi állapotának javítására: a budapesti Nagykörúton pedig egy élőlánc vette kezdetét.

Diákokat és tanárokat tilthattak el a szolidaritási akcióktól egy egri iskolában

A források szerint a diákok „fekete pólós napot” akartak tartani, a nagyszünetben pedig az intézmény díszudvarán énekeltek volna együtt.

Felmérés: egyre több diák válik iskolai zaklatás áldozatává Romániában

A megkérdezett tanulók 49 százaléka esett már áldozatául ilyen jellegű atrocitásnak, 27 százalék pedig zaklatóként is fellépett, míg 84 százalék a bántalmazottak védelmére kelt.