Clouds
21 Budapest
Dollár
353,69 Ft
Euró
384,70 Ft
Font
434,16 Ft
Bitcoin
27,564 $

Mióta itt jártál:

Különleges fotók készültek a szuper-vonzó Loláról

Fotó: Lola a Csináljuk a fesztivált! című műsor harmadik elődöntőjének felvételén a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai stúdiójában 2022. szeptember 27-én. A Duna csatornán tíz héten át látható műsorban az évszázad magyar slágerét keresik. MTI/Kovács Tamás
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lola nemcsak az egyik legjobb énekesnő Magyarországon, hanem az egyik legvonzóbb nő is, amit kár lenne tagadni.

Mindenkinek megvannak a maga kedvencei a hírességek között, és az ember sokszor hajlamos szubjektív módon ítélkezni. Bármilyen témáról is legyen szó, nehéz kizárólag objektívnak lennünk, ami valahol érthető.

Soron kívül Nem lesz egyszerű a közlekedés a Puskás Aréna környékén csütörtök este

Ugyanakkor kétség nem férhet hozzá, a többség egyetért azon véleményünkkel, miszerint Lola az egyik legcsinosabb nő Magyarországon, nemcsak a hírességek között. Van egy különleges bája, amivel szempillantás alatt fel tudja hívni magára a figyelmet, és ez olyasvalami, ami nem tanulható.

Egyszerűen megvan az emberben, és kisugárzása szintén más, már a közösségi médián keresztül is erősen érezhető. Még szimpatikusabbá vált azáltal, hogy rendszeresen sportol, és a boksz igazi szerelmesévé vált.

Ez talán már több mint hobbi, tekintve, hogy milyen erőseket és pontosakat üt. Abszolúte megvan hozzá a tehetsége, és ami ennél is fontosabb, élvezi is, miközben folyamatosan fejlődik, egyre magasabb szinteket üt meg.

Karaktere színességét jól jelzi, hogy egy másik pillanatban pedig egy rendkívül csinos és vonzó nőként tűnik fel egy fotózáson. Az elmúlt időszak legjobb fotói készülhettek el róla, tökéletesen adják vissza Lola stílusát.