Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,72 Ft
Euró
384,85 Ft
Font
451,15 Ft
Bitcoin
67,529 $

Különleges fotók készültek a szuper-vonzó Loláról

Lola nemcsak az egyik legjobb énekesnő Magyarországon, hanem az egyik legvonzóbb nő is, amit kár lenne tagadni.

...svg content...Fotó: Lola a Csináljuk a fesztivált! című műsor harmadik elődöntőjének felvételén a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai stúdiójában 2022. szeptember 27-én. A Duna csatornán tíz héten át látható műsorban az évszázad magyar slágerét keresik. MTI/Kovács Tamás
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mindenkinek megvannak a maga kedvencei a hírességek között, és az ember sokszor hajlamos szubjektív módon ítélkezni. Bármilyen témáról is legyen szó, nehéz kizárólag objektívnak lennünk, ami valahol érthető.

Ugyanakkor kétség nem férhet hozzá, a többség egyetért azon véleményünkkel, miszerint Lola az egyik legcsinosabb nő Magyarországon, nemcsak a hírességek között. Van egy különleges bája, amivel szempillantás alatt fel tudja hívni magára a figyelmet, és ez olyasvalami, ami nem tanulható. Soron kívül A Diákhitel Központ szerint nem igazak a sajtóban megjelent állítások

Egyszerűen megvan az emberben, és kisugárzása szintén más, már a közösségi médián keresztül is erősen érezhető. Még szimpatikusabbá vált azáltal, hogy rendszeresen sportol, és a boksz igazi szerelmesévé vált.

Ez talán már több mint hobbi, tekintve, hogy milyen erőseket és pontosakat üt. Abszolúte megvan hozzá a tehetsége, és ami ennél is fontosabb, élvezi is, miközben folyamatosan fejlődik, egyre magasabb szinteket üt meg.

Karaktere színességét jól jelzi, hogy egy másik pillanatban pedig egy rendkívül csinos és vonzó nőként tűnik fel egy fotózáson. Az elmúlt időszak legjobb fotói készülhettek el róla, tökéletesen adják vissza Lola stílusát.

Szijjártó Péter elmondása szerint egyetlen magyar ügynök sincs veszélyben

Szijjártó Péter egy bulvárlap kérdéseire válaszolt.