Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Lola fehér színű csizmában nyűgözte le a követőket

Fotó: Instagram/Lola
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tökéletes aerodinamikával rendelkezik a magyar énekesnő, akiben ott a tűz, a finomság és az igazi elegancia.

Nagyon is kedveljük azokat a nőket, akik merik magukat adni, nem játszanak szerepet, és őszintén, nyíltan beszélnek. Fontos önmagunkat adni és igenis legyünk képesek úgy tükörbe nézni, hogy a valódi énünket látjuk.

Soron kívül Lezuhant egy férfi a Margit hídról, nem tudták megmenteni

Mindig változunk, ez kikerülhetetlen, de a változás jó, különösen, ha mindez pozitív irányban történik. A tudatos fejlődés az emberiség egyik legértékesebb adottsága, ami által sokan mások életét is megváltoztathatjuk.

A művészvilág emiatt is különleges, és ha nem léteznének énekesek, sokkal komorabb lenne a világ. Bele sem gondolunk, milyen lenne énekhang nélkül élni az életünket, pedig nagyon nagy kincs.

Idehaza is számos ismert előadót ismerhetünk, akik különleges személyiségek. A vonzó, csinos és trendi Lola az egyik ismertebb előadó, és nem véletlenül szeretik olyan sokan, többek között a stílusa miatt is.

Nagyon csinos szetteket válogat össze magának az énekesnő, és a fehér szín is tökéletesen áll rajta, különösen az alább látható összeállításban. Bennünket maximálisan meggyőzött, és úgy tűnik, sokan másokat is.