Fradi-meccsen járt Lola a barátnőjével (fotók)

Fotó: Instagram/Lola
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A hölgyek nagyon élvezték a mérkőzést, és természetesen csinosan, trendin jelentek meg az eseményen.

Jó látni azt, hogy a hölgyek között is sokan vannak, akik imádják a futballt. Rengeteg női rajongója van a sportnak, nem is gondolnánk, hogy mennyi, nem beszélve azokról a nőkről, akik űzik is a sportot.

Soron kívül Esztergomi robbantás: szlovák bombát használt az elkövető a TEK ellen

A futball olyasvalami, ami összeköti az embereket, akkor is, ha nem beszélik egymást nyelvét. A pályán valóban a játék jelenti a közös nyelvet, emiatt is lehetséges, hogy sok különböző nemzetiség játsszon ugyanazon csapatban.

A játék nyelve mindenhol ugyanazt jelenti, és Magyarországon különösen nagy a futball iránti szeretet. Ez nemcsak a válogatottra értendő, hiszen a hazai bajnokságot is sokat követik, nem beszélve a külföldi meccsekről.

A sztárok között is találhatunk nagy rajongókat, riválisokat. Curtis szíve például az Újpestért dobog, ahol egykor játszott is, míg a barátja, Csuti a Fradi sikereiért szurkol, akik ősi riválisai a liláknak.

A mindig nagyon csinos és szexi Lola legutóbb a Fradi meccsére látogatott ki, közösen a barátnőjével. Élvezték a pillanatokat, és természetesen megadták a módját az eseménynek, mindketten trendin öltöztek fel.