Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,50 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
462,27 Ft
Bitcoin
67,517 $

A Liverpool megválna Szoboszlai csapattársától, aki viszont mindenáron maradna

Spanyol lapok szerint a támadó szabadon távozhatna, ám mindezt esze ágában sincs megtenni.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Luis Diaz, a Liverpool kolumbiai szélsője cáfolta azokat a híreszteléseket, melyek szerint nyitott lenne egy esetleges klubváltásra, és kijelentette, nagyon jól érzi magát jelenlegi csapatában.

A 27 éves támadó 47 millió euró ellenében 2022 januárjában érkezett az FC Portótól az angol együtteshez, azóta pedig meghatározó tagjává vált Jürgen Klopp csapatának. Az utóbbi időben azonban felröppentek olyan pletykák, melyek szerint a Liverpool hajlandó lenne megválni Diaztól, akire a Barcelona és a Paris Saint-Germain is szemet vetett. Soron kívül Hőség: nagyobbnál nagyobb országos és fővárosi melegrekordok dőltek meg

Diaz jelenleg a kolumbiai válogatottal készül a Copa Americára, a nemzeti csapat edzőtáborában adott nyilatkozatában pedig egyértelműen kijelentette, hogy boldogan folytatná pályafutását az Anfielden. „Nagyon örülök, hogy a Liverpoolnál lehetek, egy fantasztikus klubról és csapatról beszélünk, ráadásul mindig is itt akartam játszani” – idézte a Mundo Deportivo a szélső szavait.

A kolumbiai játékos hozzátette, most maximálisan a válogatottra szeretne koncentrálni, és nem foglalkoztatják az átigazolási pletykák. „Boldog és nyugodt vagyok. Most nem gondolok semmi másra, csak a kolumbiai válogatottra” – szögezte le Diaz.

Diaz távozása érzékeny veszteség lenne a Liverpoolnak, hiszen a szélső kulcsszerepet játszott a csapat támadójátékában, ugyanakkor azt egyelőre nem tudni, hogy a Jürgen Klopp helyére érkező Arne Slot tervei között ott szerepel-e a neve.

Joe Biden kijelentette, nem megy sehova

Joe Biden amerikai elnök nem hajlandó elhagyni a Fehér Házat, a visszalépését követően sem.