Dollár
431,58 Ft
Euró
423,15 Ft
Font
481,21 Ft
Bitcoin
19,217 $

Összefoglaló videón a Liverpool történelmi 9-0-ás győzelme a Bournemouth ellen

Fotó: EPA/PETER POWELL
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 28. - 06:42

A Liverpool nem várt pofont osztott ki a Bournemouth ellen, amivel finoman jelezték, hogy igenis komolyan gondolják a felzárkózást.

Az, amit a Liverpool csinált szombat délután, minden szempontból történelmi volt, ráadásul egy Premier League mérkőzésről van szó, tehát a Bournemouth ugyanabban az osztályban szerepel, mint Klopp csapata.

Ennek ellenére akkora zakót kaptak, hogy azt éveken át emlegetni fogják, senki sem számított ilyen szintű győzelemre a Liverpool részéről, pláne azok után, hogy a csapat nagyon gyengén kezdte az idényt.

Diaz már a 3. percben betalált, három perccel később pedig Elliott érkezett. Már ekkor tudni lehetett, hogy ebből nagyobb különbségű győzelem lehet. Alexander-Arnold, Firmino, Van Dijk és Carvalho is feliratkozott a gólszerzők listájára.

Miközben Diaz duplázott, egy öngól is segítette a Liverpoolt, akik majdnem 10-0-val küldték haza az ellenfelüket. Mindezt úgy, hogy egyetlen egy sárga lapot osztott ki a játékvezető, még emberelőnyben sem volt a Liverpool.

Időközben elkészült a mérkőzés hivatalos gólösszefoglaló videója, amit alább tekinthettek meg, mely egyúttal rekord is. Az Anfield közönsége maximálisan el volt kényeztetve, amire szükségük is volt a Manchester United elleni vereség után.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.