Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,21 Ft
Euró
393,53 Ft
Font
457,49 Ft
Bitcoin
66,631 $

Videón Messi csapatának súlyos veresége a New York Red Bulls ellen

Lionel Messi nélkül lépett pályára az Inter Miami, ami sokba is került számukra, elkerülhető gólokat kaptak a New York Red Bulls otthonában.

Fotó: EPA/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az Inter Miamira idén is nehéz szezon várhat, annak ellenére, hogy már Suarez is tagja a keretnek, aki ugyan eredményes, a csapat nemigazán tud mit kezdeni azzal, ha Messi nincs a pályán. Erre már nem egy példát láthattunk, ahogyan arra is, amikor az argentin legendával kapnak ki egy mérkőzésen.

Messi jelenleg sérült, és mint arról korábban beszámoltunk, nagy pofonba futottak bele a New York Red Bulls ellen az MLS legutóbb fordulójában. Szakadó esőben, nehéz körülmények között játszottak a csapatok, ami szintén nem feküdt az Inter Miami technikásabb játékának, és minden gól elkerülhető lett volna. Soron kívül Kiürítettek egy budapesti általános iskolát, 30-35 gyereket vittek kórházba

Ugyan az Inter Miami szépített, szabálytalanság miatt elvették a gólt, így maradt a 4-0. Ez a vereség pedig egy újabb jel arra, hogy valamit ki kell találnia a csapat sztáredzőjének, mert tőle is többet vár a közönség. Amíg nem térhet vissza Messi, a csapatnak meg kell küzdenie ezzel a nehéz helyzettel, hiába vannak sztárok a keretben.