Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
362,56 Ft
Euró
392,17 Ft
Font
457,93 Ft
Bitcoin
61,155 $

Lionel Messi felesége egy igazi különleges szépség

Lionel Messi nagyon szerencsés, hogy egy ilyen szép nő oldalán élheti az életét, akire mindenben számíthat.

Fotó: Instagram/Antonela Roccuzzo
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

Az elmúlt napok nem éppen arról szóltak, hogy Messi milyen jó és így tovább. Éles kritikákat kapott egy barátságos mérkőzés miatt, és úgy tűnik, hogy a botrány továbbra sem akar elcsendesedni. Nem éppen így tervezték a felek ezt az egészet, és ez már mindkét fél számára kényelmetlennek tűnik.

Messi ettől függetlenül boldog életet él, de neki is számolnia kell azzal, hogy időről időre felfújnak valamit körülötte. Ezekkel a helyzetekkel nehéz mit kezdeni, talán egyszerűbb, ha várnak, míg elül a vihar. Ahhoz kétség sem férhet, hogy sok millió rajongója van, ám ő is arra törekszik, hogy a többség elégedett legyen. Soron kívül Kiderült, mikortól lehet megvásárolni a magyar válogatott hazai meccseire a bérleteket

Ez most így alakult, viszont az élet nem áll meg, megy tovább, ahogyan eddig is. Az Inter Miami játékosa készül az új szezonra, de eddig igen gyenge teljesítményt nyújt a csapatra, még úgy is, hogy Suarez szintén a keret tagja. Ráadásul egy igazi sztáredző dolgozik a csapattal, aki korábban a Barcelona edzője is volt.

Lionel számára régóta nem a futball szerepel a lista élén, hanem családja. Mióta családot alapított, ők a mindenei, és igazi mintaapa, aki nem él kicsapongó életet. Sok sztár példát vehetnek róla, ráadásul egy fiatalkori szerelme mellett éli az életét. Hamar kiderült, hogy őket az égiek is egymásnak teremtettek.

Rendkívül csinos és szép a felesége, aki modellként is dolgozik, de elsősorban édesanya. Az anyai feladatait látja el napi szinten, közösen nevelik a három gyermeküket, akikből egy nap talán szintén profi futballista lesz. Erre minden esély megvan, már csak Messi vérvonala miatt is, mert valószínűleg örököltek a gyerekei a tudásából.