Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
360,19 Ft
Euró
392,24 Ft
Font
466,84 Ft
Bitcoin
57,222 $

Interjú közben kapott egy váratlan puszit Lionel Messi (videó)

Lionel Messi egyenesen imád az argentin válogatottban játszani, ahol mindenki szereti őt, fontosnak egymásnak.

...svg content...Fotó: EPA/JUSTIN LANE
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Messi nagyon közel áll ahhoz, hogy ismét történelmet írjon, ezúttal a Copa Américán, amit korábban egyszer már sikerült megnyernie. Régi álma teljesült azzal a győzelemmel, most pedig arra készül, hogy duplázzon, és ott is vannak a döntőben.

Azóta arra is fény derült, kik lesznek az ellenfelek, akik rendkívül kemény kihívónak tűnnek. Kolumbiai régóta nem volt olyan formában, mint most, és James nagy problémákat okozhat Messiéknek. Az ő kikapcsolása, semlegesítése lukcsontosságú lesz a döntőben, amire napokon belül sor kerül. Soron kívül Már most megdőlt a napi hőrekord, 39°C-ot mértek baján

Időközben Messi felépült, gólt is szerzett, és nagyon jól érzi magát. Szerinte csak Isten tudja, mikor hagyja el a válogatottat, de egyelőre nem tervezi. Alább pedig egy olyan jelenetet láthatunk, ami megint csak megmutatja, milyen remek a hangulat a csapatnál.

Karácsony Gergely kiakadt: „Miért mondanék le? Ez milyen kérdés, ne haragudjon”

Karácsony Gergely nem volt túl elégedett az egyik kérdéssel a Telexnek adott interjú alatt, miközben arról beszélt, polgárháború alakulhat ki egy országgyűlési választásból, ha olyasvalami történik, mint nemrég a budapesti választáson.