Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,46 Ft
Euró
391,42 Ft
Font
465,77 Ft
Bitcoin
63,625 $

Lionel MessI: csak Isten tudja, mikor lesz vége

Lionel Messi nem tudja, mikor fejezi be a pályafutását, de egyelőre semmiképpen nem akar visszavonulni, a válogatottságtól sem.

...svg content...Fotó: EPA/CJ GUNTHER
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Messi bejutott a Copa América döntőjébe az argentin válogatottal, így hamarosan akár duplázhat is. Egész Argentína lázban ég emiatt, és az is erősen valószínű, hogy nem lesz több ilyen tornája a Barcelona korábbi klasszisának.

Ugyanakkor az továbbra sem zárható ki, hogy ott lesz a 2026-os világbajnokságon. Akkor annyi idős lesz, mint ezen az Európa-bajnokságon Cristiano Ronaldo. A nagy riválisa sok kritikát kapott, aki egyelőre annyit jelentett be, ez volt az utolsó kontinenstornája, de még mindig nem mondta le a válogatottságot. Soron kívül Magyar Nagydíj: jön az ingyenes szurkolói autóbuszjárat a Volánbusztól

Nem kizárt, hogy egy világbajnokságnak még nekifut, akárcsak Messi. Az argentin legenda egyelőre nem gondolkozik azon, hogy visszavonuljon, ahogyan azon sem, hogy lemondja a válogatottságot, hiszen megy neki a játék. Ezek után semmi oka arra, hogy távozzon, ráadásul imádja a játékot.

„Mint már azt korábban is mondtam, folytatni szeretném. Nem úgy élem az életem, hogy azon gondolkodom, mi fog történni a jövőben, vagy hogy folytatom-e vagy sem. Egyszerűen csak megélem a napokat. 37 éves vagyok, és csak Isten tudja, mikor lesz vége.” idézte a nyolcszoros Aranylabda-győztes a 90min.

Messi listájáról a világbajnoki cím és a Copa América megnyerése hiányzott, de már ezek is megvannak. 2007-ben a Copa América döntőjét vesztette el a brazilok ellen, míg 2014-ben a világbajnoki finálét Németországgal szemben, ami nagyon fájó volt számukra.

Elvetélt magzatát és a méhlepényt is magával vitte egy nő a Semmelweis klinikáról

A nő állítása szerint világítás és szappan nélküli mosdóban szülte meg halott magzatát a Semmelweis klinikáján.