Clouds
21 Budapest
Dollár
346,95 Ft
Euró
370,38 Ft
Font
431,11 Ft
Bitcoin
27,095 $

Lil G fotója láttán egyre csak forrósodik a levegő

Fotó: Instagram/Laskai Lili - LIL G
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Lil G pontosan tudja, milyen fotók állnak neki a legjobban, a rajongók pedig odavannak érte, nem véletlenül.

Lil G egy nagyon is egyenes karakter, aki sokszor mondja ki, amit gondol. Nem szeret kertelni, szemtől szemben mondja meg a frankót, aminek nyilván adott esetben megvan a hátránya, de mindenki más karakter.

Soron kívül Stresszbetegséggel, alkoholizmussal és alvászavarral küzdhet Kim Dzsongun

Ő az egyenes utat választotta, emiatt néha rendesen ki tudják borítani a hozzászólók, legalábbis azok, akik megkérdőjeleznek dolgokat, vagy olyanokat állítanak, amik nem igazak. Sajnos ilyen világot élünk, és ezzel a fiatal rapperlány is tisztában van.

Inkább magára koncentrál, egyre többet hoz ki a testéből, ami nagy változásokon ment át. Szép kis izomréteget pakolt fel magára, amivel meggyőzte a rajongókat, és valószínűleg mások is erre az útra léptek.

Izgalmas látni a fejlődését, és azt, hogy egyre magasabbra teszi a lécet. Nem foglakozik a negatív kritikákkal, máskülönben nem tartana ott, ahol most. Mindig kifizetődőbb, ha a saját utunkat járjuk, és közben igyekszünk boldogok lenni.

Lil G is ezt teszi, és aktív a közösségi médiában, mindent megtesz azért, hogy a követők elégedettek legyenek. Nem sokkal a hétvége előtt egy újabb erős fotóval köszönt be, ami már most nagy sikert arat.