Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Lil G nőnapos szettjétől félrever a szíved

Fotó: Instagram/Laskai Lili - LIL G
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A rapperlány nemcsak kiváló formának örvend, hanem nagyon fotogén is, és egy igen erős szettben fotózták.

A nők többsége szeret csinos lenni, csinosan öltözködni, divatos ruhákat hordani. Ez nemcsak a külsőségekről szól, sőt, sokkal inkább arról, hogy odabent nagyobb önbizalommal legyenek maguk felé.

Soron kívül Kemény fagyok után ismét 20 fok következik

Rengeteg az önbizalomhiányos nő, és noha kívülről erősnek tűnnek, belül szenvednek, kérdéseket fogalmazódnak meg magukkal szemben. Ezen a legtöbb nő átesik, és emiatt is lenne fontos, hogy mindenki rátaláljon arra a férfira, aki építi, és nem rombolja.

Lil G is tudna mesélni a nehéz időszakairól, amikből volt pár, és olyan dolgokat élt át/meg, amiket nagyon nem kellett volna. A sors valamiért az élet bizonyos pontjain kegyetlen volt, de képes volt ezekből erőt meríteni.

Jelenleg pedig gőzerővel edz, és nagyon látványos a formája. Egyre izgalmasabbak a vonalai, láthatóan nem szenvedni jár le a terembe, hanem valóban élvezi a súlyok emelgetését, a különböző gyakorlatokat.

Alább pedig egy olyan erős fotót láthatunk róla, ami abszolúte az ő stílusa, és a nőnapos jókívánság sem maradhatott el. „Boldog nőnapot kívánok minden hölgynek! Szeressük magunkat és egymást!”