Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
372,01 Ft
Euró
394,63 Ft
Font
462,31 Ft
Bitcoin
63,434 $

A Libri sem nyit ki szenteste, a vidéki üzleteik is zárva lesznek aznap

A vezérigazgató szerint a könyvpiacon is a karácsonyt megelőző egy-két hónap az, ami a legnagyobb forgalmat hozza, így nagy a terhelés ilyenkor a kollégákon.

Fotó: MTI/Balogh Zoltán
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

Több más hazai üzlethez hasonlóan a Libri sem nyit ki szenteste, így a budapestiek mellett az összes vidéki áruházát zárva tartja a könyvkereskedő december 24-én – írta meg a Portfolio.

„A kereskedelemben, és így természetesen a könyvpiacon is, a karácsonyt megelőző egy-két hónap az, ami a legnagyobb forgalmat hozza, így nagy a terhelés ilyenkor a munkatársakon” Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

– idézik a cég közleményében Kovács Péter vezérigazgatót.

Mint ismert, az elmúlt hetekben számos áruház bejelentette, hogy nem nyitnak ki szenteste: így aznap többek között a Lidl, a Rossmann, a Penny, a Diego, a Jysk, az XXXLutz, valamint az OBI üzletei is zárva lesznek.

Egyúttal az a kérdés is felmerült, kötelezően kivett szabadság vagy valami más lesz a december 24-i boltzár idejére? A téma kapcsán pedig Neubauer Katalin, a Nemzeti Kereskedelmi Szövetség főtitkára mondott el néhány dolgot.

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.