Lewis Hamilton úgy jelent meg Miamiban, mint egy rapsztár

Fotó: Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője érkezik a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Miami Nagydíjának első szabadedzésére a floridai Miami Gardensben 2022. május 6-án. A futamot május 8-án rendezik. MTI/AP/Wilfredo Lee
not image

Takács Petra

2022. május 8. - 12:06

A divat továbbra is kiemelkedő szerepet játszik Lewis Hamilton életében, akinek idén több mint csekély esélye van arra, hogy világbajnok legyen.

Lewis Hamilton, a Forma-1 második hétszeres világbajnoka több mint fényűző életet élhet, de még mindig nem alapított családot. Mindig igyekeznek részleteket megtudni a magánéletéről, ám eddig nem jártak sok sikerrel az újságírók.

Jó pár év telt el azóta, hogy Nicole Scherzinger volt a párja, hol szakítottak, hol együtt voltak, azóta azonban nem hallani komoly kapcsolatokról a részéről. A versenyzésnek, a családjának, a divatnak, a zenének és a művészetnek él, illetve a folyamatos mentális, testi fejlődésnek.

Nagyon jó ebben, és a divat olyasvalami számára, ami abszolúte ki tudja kapcsolni. Amikor valaki ennyire híres, fontos, hogy ki tudjon kapcsolni, mert a sikeres embereket sokkal több stressz éri az állandó figyelem miatt.

Cristiano Ronaldo párja gyönyörű képeket osztott meg újszülött kislányukról

Hamiltonnak hétszeres világbajnokként bőven kijut ebből, nemigazán unatkozik, és közben járja a világot, hol a Forma-1 mezőnyével, hol a családjával és a barátaival, Közben rendre új szettekben láthatjuk őt, és ez az egyik kedvenc helyén, az USA-ban sincs másképp.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.