Cristiano Ronaldo párja gyönyörű képeket osztott meg újszülött kislányukról

Fotó: MTI/AP/Jon Super
not image

Koós Alexandra

2022. május 8. - 08:06

A család a legnagyobb szeretetben neveli Bella Esmeraldát, miután néhány héttel ezelőtt hazatérhetett édesanyjával a kórházból.

Cristiano Ronaldo és párja, Georgina Rodriguez tavaly októberben jelentették be az Instagramon, hogy ikreket várnak, örömükben pedig a családjuk, barátaik és rajongóik is őszintén osztoztak, majd később kiderült, áprilisra várják a kicsik érkezését.

Sajnálatos módon azonban a család nehéz időszakon van túl, ugyanis április közepén érkezett a hír, hogy a pár elvesztette egyik újszülött gyermekét. A közösségi médiában közzétett közös beszámolójukban arról írtak, ez a legnagyobb fájdalom, amit egy szülő érezhet.

Köszönetet mondtak az orvosoknak és a nővéreknek a támogatásért, valamint megosztották, hogy csak a kislányuk születése ad nekik elég erőt ahhoz, hogy reményt és boldogságot találjanak a pillanatban, rajongóik és támogatóik pedig együttérzésükről biztosították a családot.

Körülbelül két héttel ezelőtt Georgina és kislánya hazatérhetett a kórházból, majd Instagramon egy közös fényképet is megosztottak, amelyen gyermekeik körében, egymást ölelve mosolyognak a kamerába, Ronaldo pedig azt írta, eljött az ideje, hogy hálásak legyenek az életért, amelynek érkezésére régóta vágytak.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.