Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
372,31 Ft
Euró
397,77 Ft
Font
470,37 Ft
Bitcoin
64,069 $

Letartóztatták a Youtubert, aki helikopterről lőtt tűzijátékokat a Lamborghinijére

Vádat emelt az amerikai Igazságügyi Minisztérium Alex Choi ellen, mert állítólag megsértette a robbanó- vagy gyújtószerkezetek repülőgépen tartására vonatkozó törvényt.

...svg content...Fotó: Alex Choi
Észak-Amerika

Kiss László

Szerkesztő
TÉMÁK

A már törölt, „Lamborghini megsemmisítése tűzijátékokkal” című videót 2023. július 4-én töltötték fel Choi 924 ezres követővel rendelkező YouTube-csatornájára. A felvételen Choi vezeti a Lamborghinit, miközben két nő egy helikopterről tűzijátékokat lő a jármű felé.

A szövetségi légügyi hatóság december óta vizsgálta az esetet, amelynek alapját egy, állítólag Choi e-mail-fiókjából származó üzenetet adta, melyben a YouTuber megfogalmazta, hogy „támadó helikopterről szeretne tűzijátékokat lőni az autóra, miközben megpróbálja azokat kikerülni.

A hatóságok szerint a fő problémát az jelenti, hogy Choi nem szerezte be a szükséges engedélyeket a felvétel elkészítéséhez, ezért vádat emeltek ellene. A YouTuber óvadék ellenében szabadlábra került, a tárgyalása pedig július 2-ra van kitűzve, ám amennyiben bűnösnek találják, akár 10 év börtönbüntetésre is ítélhetik.

YouTuber faces federal charges after filming two women in a helicopter shooting fireworks at a Lamborghini (shown below) illegal to have explosive on aircraft. – More below
byu/mapleer ininterestingasfuck

Érdemes megemlíteni, hogy Choi előélete sem különösebben makulátlan, 2022-ben ugyanis olyan videót készített, amelyben egy bérelt Teslával hajtottak végre ugratást San Franciscóban, ám a performanszba hiba csúszott, ugyanis a földet éréskor két parkoló autóba csapódtak.