Lelőttek egy földönkívülit az amerikai légierő bázisánál 1978-ban

not image

Kulcsár Péter

2020.november.7 - 07:28

Miközben a Pentagon augusztusban elindította az azonosítatlan repülő tárgyakkal foglalkozó részlegét, egy korábbi amerikai magas rangú őrnagy arról számolt be, hogy a 70-es években már megtörtént a harmadik típusú találkozás az USA és a földönkívüliek között.

Miközben a Pentagon augusztusban elindította az azonosítatlan repülő tárgyakkal foglalkozó részlegét, egy korábbi amerikai magas rangú őrnagy arról számolt be, hogy a 70-es években már megtörtént a harmadik típusú találkozás az USA és a földönkívüliek között.

George Filler, az USA légierejének nyugalmazott őrnagya szerint 1978-ban az egyik katonai főhadiszállás környékén hatástalanítottak egy földönkívüli bolygóról származó intelligens élőlényt.

A “Strange Craft: The True Story of an Air Force Intelligence Officer’s Life with UFOs” című könyv írója, John L. Guerra négy éven keresztül jegyezte fel Filler és további magas rangú tisztek beszámolóit az ufókkal kapcsolatban.

Filler elmondta Guerrának, hogy 1978. január 18-án éppen egyik felettesével készült tárgyalásokat folytatni a hírszerzésről, amikor is egy zászlós rontott be az irodába, aki teljesen sápadt arccal és tágra nyílt pupillákkal érkezett meg, és tájékoztatta őket arról, mit látott.

“Lelőttek egy idegent Fort Dixnél, amit a McGuire Légibázis leszállópályájánál találtak” – mondta a zászlós.

“Egy idegent egy másik országból?” – kérdezett rá Filler.

“Nem, hanem egy másik világból. Egy űrbéli földönkívüli volt” – válaszolta az ijedt tiszt.

Fillernek ezután arra lett figyelmes, hogy az elkövetkező hetekben az ufók úgy röpködtek a támaszpont körül, mint a méhek a kaptár körül. A visszavonult őrnagy szerint akkor lőtték le a szóban forgó idegent, amikor az egyik járőr egy vékony, szürkésbarna színű lényre bukkant az autója körül.

A rendőr felszólította az élőlényt arra, hogy álljon meg, ennek azonban nem tett eleget, ezért előrántotta fegyverét és golyót eresztett a testébe. Miután a járőr felkereste a McGuire Légibázist, egy speciális takarítóegységet vezényeltek a helyszínre, akik elszállították a holttestet az ohiói Wright-Patterson Légibázisra.

Filler közölte, a hírszerzési jelentés miatt szeretett volna beszélni a szemtanúkkal, valamint látni akarta az esetről készített fényképeket is, a kérését viszont elutasították. Az őrnagy egyébként tagja az úgynevezett Közzétételi Projektnek – ebbe a társulásba olyan magas rangú katonai tisztek, tudósok és űrhajósok tömörültek, akik azt kívánják elérni, hogy a kormány minél több információt hozzon nyilvánosságra az ufókról.